Yanalın görevine son veriliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

the_patriot

Üye
    Konu Sahibi
Yanalın görevine son veriliyor
Yanal'ın görevine son veriliyor

Futbol Federasyonu, antrenör eğitim seminerine ve Olimpik Milli Takımı ile İspanya'ya gitmeyen Milli Takımlar Teknik Direktörü'nü bugün masaya yatırıyor.


Ve Futbol Federasyonu Ersun Yanal için düğmeye bastı. Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın görevine bugün büyük bir olasılıkla son verilecek. Dünya Kupası elemelerinde Milli Takım'ın aldığı başarısız sonuçlardan sonra hedef adam haline gelen Yanal ile ilgili olarak Futbol Federasyonu bugün olağanüstü toplanarak, karar alacak. Yanal olayında bardağı taşıran son damla dün yaşandı.

Talimata rağmen gitmedi
Futbol Federasyonu, Yanal'a "Akdeniz Oyunları için Olimpik Milli Takımı'yla birlikte İspanya'ya git" talimatı verdi. Ancak Yanal, bu talimata rağmen İspanya'ya gitmedi. Bunun üzerine birbirleriyle görüş alış verişinde bulunan federasyon yetkilileri daha önce de Riva'daki antrenör eğitim seminerine davet edildiği halde katılmayan Yanal ile yollarını ayırmaya karar verdi.

Olağanüstü toplanacak Futbol Federasyonu önce Yanal'ın savunmasını isteyecek. Daha sonra da görevine son verecek. Yanal'dan sonra Milli Takım'ın başına büyük bir olasılıkla yerli bir hocanın getirilmesi bekleniyor.
(Hürriyet)
 


don_juan

Üye
tam zamanında şimdi terim gelse çok iyi olur hakanda bir u dönüşü yapsa bir şahlansak şöyle ne güzel olur :box:
 

yuubi

Üye
Originally posted by don_juan@Jun 22 2005, 11:59 AM
tam zamanında şimdi terim gelse çok iyi olur hakanda bir u dönüşü yapsa bir şahlansak şöyle ne güzel olur :box:
[post=93062]Quoted post[/post]​
tam zamanı değil aslında geç bile kalınmış bir uygulamaydı bence
arkadaşım katılıyorum sana Türkiye'nin başına Fatih hoca hakikaten çok yakışır ancak o gelirse Türkiye'nin düzelebileceğini düşünürüm yoksa bu gidişle milli takımın sonu kötü gibi...
vede kral umarım eski günlerindeki gibi golleriyle tekrar döner.
 

schweppes

Üye
sanırım terimi de getirecekler
adam bir yerle anlaşamadı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt