Yanal hâlâ Almanyada ısrarlı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
Yanal hâlâ Almanyada ısrarlı
18. Dünya Kupası Avrupa elemeleri 2. Grup'ta deplasmanda Kazakistan'ı 6-0 yenen (A) Milli Futbol Takımı'nda, teknik direktör Ersun Yanal, istedikleri sonucu farklı bir skorla aldıklarını söyledi.

Yanal, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, futbolcularının, istediği oyun kurgusunu sahaya yansıttığını ve oyun disiplininden kopmadığını belirterek, '3-0'dan sonra çok daha rahat pas yaptık. Tamamen bizim kontrolümüz altında geçen maçta farka gittik' dedi.
Yanal, genç oyunculardan kurulu iyi bir takım olduklarını ifade ederek, şöyle devam etti:

'Bu takımın önü çok açık. Almanya'ya gideceğiz ve orada başarılı olacağız. Güzel vatanımız için iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz. Türk insanı, bu futbolcuları sürekli alkışlamalı. Yunanistan maçında yaşananlar bir daha yaşanmamalı. 2002 Dünya Kupası'nda başarılı olan kuşak görevini tamamladı. Artık yeni bir kuşakla yola devam ediyoruz. Biraz sabırlı olmalıyız. Ben ve oyuncularımız 2006 Dünya Kupası'na gideceğimize inanıyoruz.'
Ersun Yanal, Türkiye'nin 38 yıl sonra deplasmanda 6 gol atarak maç kazandığını söyledi.

Yanal, kendisine yöneltilen 'Yunanistan maçındaki tepkiler bu maça pozitif etki yaptı mı?' şeklindeki soruyu, şöyle yanıtladı:
'Negatif etkilerin hiçbir zaman pozitif etkisi olmaz. Avrupa şampiyonu Yunanistan karşısında iyi oynadık ama gol atamadık. Futbolcuların mücadelesinin alkışlandığı kültürün ülkemizde kısa zamanda gelişeceğini umuyorum. Bir gün Milli Takım kişiler üzerinde polemik yaratılacak yer olmayacak.'
 


_KadirşinaS_

Üye
:eksi: Bu gidişle inşallah Almanya vizesini alabiliriz. Ama ben pek Almanya ya gitme taraftarı ddelim. Çünkü Brezilya,İngiltere,Ukrayna,Almanya Türkiye yi hacamat eder orada valla((Tabi eger ersu efendiyle devam edersek. :nono: ))
 
massut

massut

Üye
bide Dünya 3. Türkiye nin itibarı için gitmeliyiz. ;)
 
seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
gruptan cıkamasada puan da alamsa o turnuwa ya katlmamız lazm!
Ama sunu soleym eger katlrsak seyrci destegi ile rahat ckarz gruptan!
eger dogru hatrlıosam hala birinci torbadan katılıoz!
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Bize fotoğraf çekip yollarsın oralardan.. ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt