Yanal bırakıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yanal bırakıyor
Yanal bırakıyor

Milli Takım'ın hocası bugün Gürcistan maçından sonra istifa edecek Sonra ya istifası kabul edilecek, ya da güven tazeleyip devam edecek.


İpler koptu iddiası
Gürcistan maçı, Milli Takım Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın son maçı olacak. Göreve geldiği günden beri tartışılan, Hakan Şükür, teşvik primi gibi konularla gündeme gelen ve Milli Takım'ın aldığı sonuçlar nedeniyle güvenilirliği sarsılan Yanal'ın Gürcistan maçından sonra görevinden ayrılacağı iddia ediliyor. Konuşulanlara göre Yanal ile ipler koptu.

Boşluk avantaj
Durumu bilen Ersun Yanal da Arnavutluk ve Gürcistan maçlarını kazanıp güven tazelemek için istifasını verecek. Bu maçların ardından Haziran ayına kadar milli maç olmamasından dolayı bu arayı uygun bir zaman dilimi olarak belirleyen Milli Takım teknik direktörü, Türkiye'nin Almanya ümitlerini yeniden artırmış bir çalıştırıcı olarak görevi bırakacak.

Terim veya Luce
Yanal'la çalışmayı 'Zorunlu bir birliktelik' olarak gören federasyonun istifayı hemen kabul edeceği, hatta istifanın uygun bir yol olacağını belirteceği iddia ediliyor. Federasyonun alternatif isimleri bile belirlediği konuşuluyor. Yine iddialara göre haziran ayındaki maçlara Türkiye'nin başında Fatih Terim veya Mircea Lucescu çıkacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt