Yalancı CEO Görevinden Ayrıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yalancı CEO Görevinden Ayrıldı
Eğitim bilgileri ile ilgili çalıştığı yerleri yanlış bilgilendirdiği ortaya çıkan ve büyük bir skandalın ortasında kalan CEO, görevinden ayrıldı.
Zor bir dönem geçiren Yahoo'nun içerisinde bulunduğu durumu daha da karıştıran yeni CEO Scott Thompson, nihayet resmi olarak görevinden alındı. Hatırlanacağı üzere Thompson, bilgisayar bilimi mezunu olduğunu iddia ederek birçok şirketi kandırmayı başarmıştı.

Durumun ortaya çıkmasıyla büyük bir skandala imza atmış olan Thompson, Yahoo'yu da zor durumda bırakmıştı. Yahoo'nun Thompson'un neden oldu itibar ve değer kaybı için dava açıp açmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Thompson son olarak geçtiğimiz hafta bir zamanlar kendisini keşfetmiş olan insan kaynakları firmasının bu hatayı yapmış olduğunu iddia etse de söz konusu firma, Thompson'un kendilerine gönderdiği çarpıtılmış bilgileri kamuoyu ile paylaşarak Thompson'u artık geri dönüşü olmayan bir noktaya sürüklemişti.

Eski eBay CEO'su olan Thompson da artık söyleyebileceği bir yalan kalmadığı için görevinden resmi olarak ayrıldı. Yahoo'nun yeni CEO'su Ross Levinsohn olurken yönetim kurulu başkanlığına da Fred Amoroso getirildi.
 
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
koca şirketi kandırabildığı için tebrik etmek lazım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
618
Haydar


Üst Alt