Yalan,yalan,yalan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
Yalan,yalan,yalan
Bugün yine bazı gazetelerde hayali transfer haberlerine yer verilmiş ve kendilerini yakından tanıdığımız bazı gazeteciler, kulübümüz adına Hollanda’lı Edgar David’s isimli yeni oyuncu ile anlaşma sağlayarak, değerinin yarı fiyatına yeni bir bomba patlatmışlardır.


Güneşli bir Cumartesi günü bu transfer haberi ile yetinmeyen gazeteciler(!) Başkanımız Aziz Yıldırım’ı da ayrıca Madrid’e göndermişlerdir.


Bu Gazetelerin İspanyol kaynaklarından gelen haberlerine göre Brezilyalılarımızın menajeri Başkanımıza Alex’e gelen teklifleri ileteceği de sayfaları süsleyen haberler arasındadır.


1- Edgar David’s isimli oyuncu ile kulübümüz bugüne kadar hiç ilgilenmemiştir. İlgilenmeyi de düşünmemektedir.


2- Başkanımız Madrid’de değil, İstanbul’dadır. Öğle saatlerinden sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu stadyumuna yönetici arkadaşları ile gelerek inşaasına devam edilen yeni tribün çalışmalarını izleyecektir.

Spor kamuoyu ile yalan yanlış yazmaya devam eden medya kuruluşlarının gazetecilerine (!) önemle duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü
 
Caine

Caine

Üye
iyi yazmışssın cidden... bu gazetgelerdeki haberlerin vallahide yuzde 80 i yalan ben asla inanmam ve okumamda gecen sene bir gazete ronalda ve zidane iin gs ile fb kapisiyor yazmışdı. o günden sonra anladım ne mal olduklarını aslada inanmıyorum artık :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt