Yakışır!: 3-1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Yakışır!: 3-1


Liderlik ruhunda var!

Haftanın açılış maçında çok ilginç görüntüler vardı İnönü’de. Kartal ligin güçsüz temsilcilerinden Akhisar karşısında etkili oldu. Farkı ilk yarı yakaladı. İkinci yarı motivasyon kaybı yaşadı. Eksik bitirdiği maçtan üç puan alıp zirveye kuruldu, rakiplerinin olası kayıplarını beklemeye geçti.

Goller de olmasa!

Ligimizdeki kalite farkı dün gece bariz şekilde ortaya çıktı. Akhisar gibi bir ekibin bu klasmanda ne işi var diye düşünmeden edemedik. Adı kupa maçı olsa da; Ofspor daha pozitif görüntüler koymuştu ortaya. Beşiktaş eğer bu ‘çürük’ rakibe ayak uydurmasa, tarihindeki en gollü maçını oynayacaktı. Ama Kartal goller dışında Akhisar’a özenince, seyri kötü görüntüler çıktı ortaya.

Siyah-Beyazlı ekip maça golle başladı. Daha üçüncü dakika dolarken Hilbert sağdan inip ortaya bıraktı, Holosko sert vurdu: 1-0. Golden sonra hız kesmeyen Kartal, taraftarının da müthiş desteği ile saldırıp, 7’de farkı artırdı. Bu dakika içinde Fernandes’in kullandığı köşe atışından gelen topu Almeida kaleye vurdu. Seken topu yine Holosko bu kez kafa ile ağlara gönderdi: 2-0. Bu andan itibaren İnönü’de başka bir aleme geçildi sanki. Hız kesti. Pozisyonlar yok oldu. Sis değil ama her yeri sıkıntı bastı. Hilbert’in 39’da Almeida’dan aldığı pas ile attığı güzel gol bile perdenin değişmesine yetmedi. Birbirinden güzel üç golün dışında koca devrede öne çıkan bir şey olmadı.

Ne yaptın Hugo!


İkinci yarıda da değişen fazla bir şey olmadı. Fernandes her geçen dakika oyundan düştü. Bu da ofansif oyunu olumsuz etkiledi. Portekizli’nin yerine oyuna dahil olan Veli de bu açığı kapatamadı. Akhisar hiç ummadığı bir anda golle tanıştı. 63’te İbrahim’in kafa ile uzaklaştırmak istediği top Mustafa’nın önünde kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda skor 3-1’e taşındı.

Takımın en sakin oyuncusu olarak bildiğimiz Hugo Almeida yok yere kendini attırdı. Rakip oyuncunun sertliğine cezayı kendisi kesmeye kalkınca çift sarıdan oyun dışı kaldı. Neyse ki cezasını hafta içinde Ankaragücü ile oynanacak kupa maçında çekecek ve kritik Ordu maçında yine takımda olacak. Beşiktaş maçlarının olay hakemi olan Özkahya yine çalıp, çalmadığı düdükler ve çıkardığı kartlar ile geleneği sürdürdü!


 
  • Beğen
Tepkiler: Mad EagLe


Mert

Mert

Üye
Kırmızı formamız yeter :D
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
holosko
 
  • Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
arslansem

arslansem

Üye
Lider kalma ihtimali kaç :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt