Haber Yakın Zamanda Neredeyse Tüm Apple Uygulamaları Android'e Gelebilir!

Sponsorlu Bağlantılar

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
    Konu Sahibi
Yakın Zamanda Neredeyse Tüm Apple Uygulamaları Android'e Gelebilir!

Tim Cook'un yaptığı açıklamalara ve Apple'ın son zamanlardaki yeniliklerine bakacak olursak, neredeyse tüm iOS uygulamalarının Android'de de kullanıma sunulacağı söyleyebiliriz.

Eskiden iOS'te olan uygulamaların çoğunu Android'de bulmak mümkün değildi. Sadece iOS için üretilen uygulamalar, Android kullanıcılarının bazılarının bu işletim sistemine geçmesini sağladı. Ancak son zamanlarda Apple yetkililerinin yaptığı açıklamalara göre iOS'te bulunan uygulamaların ve oyunların çoğu, gelecek senelerde Android işletim sisteminde de karşımıza çıkacak.

Bu olayın gerçekleşeceği Apple'ın CEO'su olan Tim Cook'un yaptığı açıklamalar sayesinde resmiyet kazandı. Bazı uygulamaların en büyük rakipleri olan Android işletim sisteminde bulunmadığını, ancak ilerleyen senelerde her iki işletim sisteminde de ortak olarak bulunan uygulamaların sayısının artacağını belirten başarılı iş adamı, bu geçiş işleminin özellikle iOS 9 işletim sisteminde gerçekleşeceğini vurguladı. Yani yakın zamanlarda iOS'te olan uygulamaların Android'e geçtiğini görebiliriz.



Apple'ın kendi geliştirdiği bu uygulamalara örnek olarak Apple Music gösterilebilir. Bir süre önce Android işletim sisteminde de kullanıma sunulan Apple Music, işletim sisteminin kullanıcılarına sunulmadan önce bir süre test aşamasındaydı. Bu test ile Apple Music'in potansiyel kullanıcı sayısını ölçen Apple, bu sayıdan oldukça memnun olmasından ötürü Apple Music'i kullanıma sundu.

Bu gibi uygulamaların daha çok kullanıcıya ulaşmak adına kullanıma sunulacağını göreceğiz ancak Tim Cook'un yaptığı açıklamalarda tüm uygulamaların kullanıma sunulmayacağı açık olarak belirtildi. Yani Apple'ı "Apple" yapan uygulamaların hespi bir gün Android'de de yer almayacak.

Kaynak:
 
  • Beğen
Tepkiler: H0lligan ve FK5896


BRKTNL

BRKTNL

Üye
İmkanı varsa Garageband gelsin gerisi boş :pro:
 
  • Beğen
Tepkiler: FK5896
FK5896

FK5896

Üye
O Ne Oluyor Hocam Ya. Ben Hiç Bilmiyorum Onu. Merak da Etmedim Hiç =)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
işte bu :) başlığı görünce benimde aklıma ilk gelen uygulama bu oldu
 
  • Beğen
Tepkiler: BRKTNL
Rygebin

Rygebin

Üye
Hep garage band'i denemek istemişimdir açıkcası ama hiç iphone um olmadı . Gelse çok iyi olabilir onun yanında ios tarafında sayısız ses ve video maker tarzı uygulamalar var androidde hep bunların çakması.
 

H0lligan

Üye
App Store gelsin yeter. :pro:
 


Üst Alt