Ya tedbir kalkacak ya da istifa...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Ya tedbir kalkacak ya da istifa...
G.Saray'da her şey, mahkemenin yarınki 'ara duruşmasına' kilitlendi. Tedbir kalkmazsa başkan Adnan Polat ya da yönetimin istifasıyla 1 ay içinde olağanüstü bir seçime gidilebilecek.

Tarihi bir hafta! 27 Mart'ta yapılan Mali ve İdari Genel Kurul sonrasında büyük bir krizin içine giren Galatasaray'da, gözler yarın yapılacak ara duruşmaya çevrildi. Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin seçim kararına koyduğu tedbirin görüşüleceği duruşmada, daha önce alınan karar kalkmazsa, 14 Mayıs'taki seçim büyük olasılıkla o tarihte gerçekleştirilemeyecek.

Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde saat 10.00'da başlayacak ara duruşmaya, davacı Kayhan Berberoğlu, kulübün avukatı Mahinur Dengiz, davaya müdahil olan Sinan Kalpakçıoğlu, Erol Aksoy ve avukat Metin Ünlü ile 27 Mart'taki kongreyi yöneten Türker Arslan başkanlığındaki divan heyeti tam kadro katılacak. Tutanaklara imza atmayan tek isim Begüm Özkan ise duruşmada yer almayacak.

Mahkemenin daha önce aldığı tedbir kararı 3 Mayıs'ta yapılacak olan ara duruşmada kaldırılmazsa; başkan Adnan Polat'ın istifa edeceği iddiaları güçlenmeye başladı. Eğer başkan Adnan Polat ya da yönetimi istifa ederse, kulüp 1 ay içerisinde olağanüstü kongre ile yeni bir seçime gidebilecek. Fakat bu kez de yeni sezon transferleri için süre oldukça daralacak.

Adnan Polat'ın, yakın çevresine açıkladığı 'istifa' düşüncesini, mahkemenin kararının hemen ardından uygulaması bekleniyor. Mahkemenin tedbir kararını kaldırmaması halinde önünde kulübü erken seçime götürebilmek için 2 seçeneği olan Polat'ın, ya kendisinin istifa ederek kulübü seçime götürmesi ya da yönetiminin istifasını kabul ederek, yine seçimkararı alınmasını sağlaması bekleniyor. Yeni tüzüğe göre 1 ay içinde seçimyapılması şartı var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

. . . EmreG . . .
Cevap
7
Görüntüleme
737
Emrevitus
TheNightMare.
Cevap
1
Görüntüleme
442
Eren Değerli
DiaBLoS
Cevap
3
Görüntüleme
379
fk555897


Üst Alt