Ya size olsaydı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samet.25

    Konu Sahibi
Ya size olsaydı?
Alman 2’nci Kanalı ZDF’de yapılan çekilişte 2 topun cam kutuya konmadığı fark edilince iptal edilerek tekrarlanan çekiliş sırasında 22 dakikalığına milyoner olan talihlilerden biri olan Viadi Voronin, şoku henüz üzerinden atlatamadığını söyledi.

Loto çetilişinin yayınlandığı ZDF’de toplar yerlerine yerleştirilirken, dönen kürelerden sırasıyla 3, 8, 11, 26, 32 ve 40 düştü. Bu rakamları kuponlarına işaret edenler milyoner olmanın sevincini yaşamaya başlarken, 22 dakika sonra topların 46 ve 47 numaralı topların dönen kürenin içine düşmediği fark edildi. Bunun üzerine çekiliş yenilendi. İkinci kez yapılan çekilişte bu kez 16, 21, 23, 29, 31 ve 38 sayılarını işaretleyenler zengin oldu.

İlk çekilişte tüm rakamları doğru tahmin edenlerden Viadi Voronin, ZDF’de çekilişin iptal edildiğini duyunca şoke olduğunu aradan geçen günlere rağmen bunun etkisini üzerinden atamadığını söyledi. Loto çekilişinde görevli Heike Maurer, hatanın fark edilmesi üzerine hemen çekilişi iptal ettiklerini kurallara göre, ilk çekilişin geçersiz olduğunu ve doğru rakamları bilenlerin hak iddia etmelerinin söz konusu olmadığını söyledi.
 
hikmet366

hikmet366

Üye
:tşk:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt