Xperia Z Mi G2 Mi

Sponsorlu Bağlantılar

vivianas

vivianas

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z Mi G2 Mi
İyi forumlar,
Arkadaslar bu iki telefon arasinda kaldim şimdi kalkipta G2 nin rakibi Z1 demeyin ona butcem yetmiyor gelelim konuya G2 nin donanimi cidden cok iyi , ekran kaliteside oyle ama gel gelelimki ses tuslari arkada olmasi , kasasinin plastik olmasi , sd kart girisinin olmamasi ( 16 GB alabilirim) gibi durumlar benim icin olumsuz yonleri. Geliyim Xperia Z ye kasa kalitesi cok iyi , goruntusunu cok seviyorum , Sd kart girisi olmasi avantaj ancak donanimi G2 ye gore zayif ve soylenenlere gore ekrani cokta iyi degilmis. Sizce ne yapmaliyim cok kararsiz kaldim. Önerileriniz icin simdiden teşekkur ediyorum .

Not : Xperia z1 ve 32Gb G2 ye butcem yetmiyor...

• Beğen
Tepkiler: Buğra

HAFIZ 35

Üye
tabiki g2 ama 32gb almıcaksan
git gm disco al sony xperia z de çok iyi değil

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
achambo

achambo

Üye
g2 al benceama 16 gb yeterse

vivianas

vivianas

Üye
    Konu Sahibi
Bide ulkemizde pek tutulmadigi icin biraz kararsizim .

forcerecon

forcerecon

Üye
Hocam ben xperia z kullanıcısıyım şimdi g2 ile xperia zyi karşılaştırırsan donanım olarak tabiki g2yi seçmelisin ama bir sony kullanıcısı olarak sonye her zaman güveniyorum.Güncellemelerde çok iyiler ve başarılılar.Son gelen güncellemede kamerayı çok iyileştirdiler.Bilmiyorum lgde güncellemeler nasıldır ama telefonu alıcaksan donanımdan sonra markanın verdiği güncellemeyede bakıcaksın.Xperia z nin ekranı Dragontrail Glass G2 den daha iyi.Boyut olarak daha az yer kaplıyor ve daha ince.Daha fazla piksel yoğunluğu var.Ama G2 yeni bir telefon olduğu için bana göre tek fazlalığı 2200 ghz hızındaki işlemcisi.Kamerasını,ses kalitesini..vs vs gibi özellikleri g2de bilmem ama ben xperia zde mumnunum.

vivianas

vivianas

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ben xperia z kullanıcısıyım şimdi g2 ile xperia zyi karşılaştırırsan donanım olarak tabiki g2yi seçmelisin ama bir sony kullanıcısı olarak sonye her zaman güveniyorum.Güncellemelerde çok iyiler ve başarılılar.Son gelen güncellemede kamerayı çok iyileştirdiler.Bilmiyorum lgde güncellemeler nasıldır ama telefonu alıcaksan donanımdan sonra markanın verdiği güncellemeyede bakıcaksın.Xperia z nin ekranı Dragontrail Glass G2 den daha iyi.Boyut olarak daha az yer kaplıyor ve daha ince.Daha fazla piksel yoğunluğu var.Ama G2 yeni bir telefon olduğu için bana göre tek fazlalığı 2200 ghz hızındaki işlemcisi.Kamerasını,ses kalitesini..vs vs gibi özellikleri g2de bilmem ama ben xperia zde mumnunum.

Lg yi biraz gozden cikarmaya basladim. Lgnin guncelleme konusuna iyi degil , plastik olmasini sevmiyorum sonra cat pat sesler gelmeye basliyo. Bana gorede tek arti yonu donanimi yoksa gidipte sorsan Lg mi Sonymi desen %90 ı Sony der. G2 yi incelerken ordaki gorevlilerden birisi bana şunu soyledi : bu telefonu aldiktan sonra bozuldu veya bisey oldugu zaman uğras dur dedi.

fk555897

fk555897

Üye
Z1 dersen iyiydi ama G2 Z'den çok daha iyi.

comando_legend

comando_legend

Üye
Sony abi :D

The Shadow

The Shadow

Üye
G2 Z'yi havada karada geçer. Asıl soru bence Z1 mi G2 mi olmalıydı :) O zaman ben de kararsız kalırdım :D

0MG90

0MG90

Üye
Z yerine z1 al bence bu ikisinden söylersem g2

vivianas

vivianas

Üye
    Konu Sahibi
Artik Z1 in fiyatinin birazda olsa dusmesini beklicem olmadi 32gb beyaz G2 alirim :)

enesrsln

enesrsln

Üye
LG Optimus G bile Xperia Z'den daha iyidir kamera hariç. G2 ile Z'yi karşılaştırmak zaten hata. Kesinlikle G2 almalısın. G2 her konuda daha üstün.

Invoke

Invoke

Üye
G, Zden iyidir demek biraz yanlış olur, tek iki yanı truehdıps ekranı zerogaptouchu falan, kısacası ekranı daha kaliteli. Bir de 720p ekrana o donanım daha uygun, onun dışında aynı çipset... Kamerada Z daha iyi, daha kaliteli duruyor kasası vs...
G2ye gelirsek zaten artısını eksisini biliyorsunuz, 16gbdan geriye 10gbdan daha az bir alan kalıyor... Bence büyük sıkıntı. Hiç almayın daha iyi. Z alın demiyorum, kesinlikle Z de almayın. Bekleyin madem fiyatı düşsün Z1'in... Yani ben olsam öyle yapardım, ki öyle de yapacağım gibi (daha tam karar veremesem de şuan için bekliyorum ben de =P )

Buğra

Buğra

Admin
G2 daha iyi elbette

Invoke

Invoke

Üye
S4 Pro/1080p ile Snap800/1080p arasında ciddi fark var. Youtubeda bir iki gameplay videosu izleyin "with fps meter" diye aratın anlarsınız zaten...

Geçen gün Z1'i aldım baktım, biraz inceledim işte, artık orada ne derece incelenirse zaten önemli olan kasaya dokunmak diğer özelliklerini biliyoruz. Z'ye göre biraz daha ovalleştirmişler, telefon incecik, ayrıca taş gibi. İki vurdum camına :D ama Z de Z1de 5" olmasına rağman Z1 epey büyümüş... İyice büyük duruyor, note3den pek farkı yok açıkcası...
Bu arada z1'in fiyatının kolay kolay düşeceğini sanmıyorum :/ Yakında nexus 5 duyurulur, biraz daha sonra da satışa sunulur, hepsinden ucuz olur, aynı donanım olur, tabi kamerası Z1 gibi olamaz ama güncellemesi de hepsinden iyi olur... En azından Nexus 5'i görmeden aceleyle gidip birini alma.

HAFIZ 35

Üye
S4 Pro/1080p ile Snap800/1080p arasında ciddi fark var. Youtubeda bir iki gameplay videosu izleyin "with fps meter" diye aratın anlarsınız zaten...

Geçen gün Z1'i aldım baktım, biraz inceledim işte, artık orada ne derece incelenirse zaten önemli olan kasaya dokunmak diğer özelliklerini biliyoruz. Z'ye göre biraz daha ovalleştirmişler, telefon incecik, ayrıca taş gibi. İki vurdum camına :D ama Z de Z1de 5" olmasına rağman Z1 epey büyümüş... İyice büyük duruyor, note3den pek farkı yok açıkcası...
Bu arada z1'in fiyatının kolay kolay düşeceğini sanmıyorum :/ Yakında nexus 5 duyurulur, biraz daha sonra da satışa sunulur, hepsinden ucuz olur, aynı donanım olur, tabi kamerası Z1 gibi olamaz ama güncellemesi de hepsinden iyi olur... En azından Nexus 5'i görmeden aceleyle gidip birini alma.
G2 z den daha iyi

vivianas

vivianas

Üye
    Konu Sahibi

Ozaman Nexus 5'i beklicez teşekkurler peki nezaman piyasaya çikar ?

zx6r

zx6r

Üye
Sony dedin mi akan sular durur..

Takipçi Satın Al

Üst Alt