xperia x8 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
xperia x8 yardım
merhaba arkadaşlar elimde s.e xperia x8 model telefon var cihaz rootlu ve flayobrend 2.2.9 yüklü ben yazılım sürümünü 4.0.0.3 yapmak istiyorum biraz araştırdım fakat fazla karışık geldi cm yüklemek karnel yüklemek flashlamak filan korkutttu baya bana yardım ederseniz çok sevirim özellikle vidiolu anlatım link i olursa çok daha iyi olur yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Bende arkadaşımın x10 mini(2.2 sürüm) custom rom atmaya çalıştım root yaptım recovery yükledim daha ötesine gidemedim. Zaten sonradan kendi uğraşmış half-brick etmiş :) Yani pek bilgim yok.

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
o kolay be kardeş :) birincisi bildiğim kadarı ile half brick durumda eğer xreconery ile backup yaptı iseniz telefonu kapatın 5 saniye bekleyin ve tekrar açın sonra sony Ericsson yazısını görünce birçok kez geri tuşuna basın xrecovery menusu gelecek ordan backup&restorre bölümünden restoreye girin ve yedeklediğiniz klasörü seçin hepsi bu :) rom yükleme konusunda brnde zorlanmış idim çünkü nette dolaşan anlatımlarda küçük bir eksik var anlatımlarda romu indirin zip halde sd karta atın daha sonra xrecovery menüsünden install costum zip deyip romu attığınız klasörü gösterin deniyor hata da burda bunları yapınca yükleme tamamlanamıyor yapmanız gereken indirdiğiniz romu rardan çıkartın ve içindeki tüm dosyaları kopyalayın sonra sd karta girip xrecovery klasörünü bulun daha sonra orada backup klasörü yoksa oluşturun varsa içine girip bir klasör açın ve adını o anki tarih e göre değiştip (örnek 20.11.2012) rardan çıkarttığınız dosyaları buraya kopyalayın daha sonra telefonu tekrar başlatın ve xrecovery menüsüne gidin buradan backup and restore bölümüne girip restoreyi secin ve buradan az evvel oluşturduğunuz klasörü secin ve yes deyin son olarak yüleme bittikten sonra reboot phone ye basın hepsi bu :) hayırlı olsun

- - - Eklendi - - -

umarım faydalı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt