Xperia sola İCS SORU

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aveloxu

aveloxu

Üye
    Konu Sahibi
Xperia sola İCS SORU
Arkadaşlar bir çok kişinin ics'den memnun olmadığı duydum.Ben hala ics'ye yükseltmekte kararsızım yükseltenlerden yardımcı olmasını istiyorum.Sorunlar giderildii memnun musunuz tavsiye edermisiniz geçmemi daha doğrusu?

__xXx__

__xXx__

Üye
yok kardeş 4.1 i bekle

Xelord

Xelord

Üye
Tarihi belli değil heralde solaya gelir ya 2011lere gelmeyecek

R.A.M

R.A.M

Üye
pek fazla ağır uygulamaları çalıştırmıyosan yükle bence eğer asphalt 6, 7 gibi oyunları oynuyorsan yükleme çünki ram'den kasıyor

__xXx__

__xXx__

Üye
Hm peki ne kötü yanı var? 4.1 bazı yerlerde gelmicek diye duymuştum kesin gelecek mi ve ne zaman?

genel anlamda kasma yok ama nedense çok fazla ram yiyor.4.1 ise gelecek 2012 yılında çıkmış olan tüm cihazlar 4.1 i alacakmış sadece tarihi belli değil ama 2013 te alacak gibi

aveloxu

aveloxu

Üye
    Konu Sahibi
Xperia solaya jelly bean gelmiyeceği açıklandı şimdi ice cream sandwiche güncelliyim mi sizce? Yani memnunmusunuz ice cream sandwichten?

__xXx__

__xXx__

Üye
ben hala güncelleme boşver derim

007aliinan

Üye
jelly bean solaya gelmeyecek. boşuna beklemeyın. ben ics e yükselttim beğenmedim şarjı çok çok yiyordu sonra 6.1.b.1.54 çıktı daha hızlı oldu. beğendim. şarjı çok yiyordu . ÇÖZÜMÜ : Telefonu kullanmadığın zamanlarda
VERİ AKIŞINI, WİFİ VE OTOMATİK SENKRONİZASYONU kapatırsanız ŞARJI ÇOOOK UZUN GİDİYOR . ŞU ANKİ SÜRÜME GÜNCELLEMENİ TAVSİYE EDERİM

TheCower

TheCower

Üye
evet şu anki sürüm güzel ama yüzde 30dan sonra emiyor şarjı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt