Xiaomi’den Mi 4S akıllı telefon duyurusu geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi’den Mi 4S akıllı telefon duyurusu geldi
Xiaomi’nin yeni akıllı telefon modeli Mi 4S, Çin’de resmi olarak tanıtıldı…



Akıllı telefon pazarı için arka arkaya önemli duyuruların geldiği şu günlerde yeni bazı duyurular da Çin’in önemli markalarından olan Xiaomi’den geldi. 2015’i satış rakamlarına bakıldığında global pazarda 4. olarak, anavatanı Çin’de ise lider tamamlayan firma bugün iki yeni akıllı telefon modelini gün yüzüne çıkardı.



Xiaomi’nin duyurduğu yeni modellerden en önemlisi yeni nesil amiral gemisi Xiaomi Mi 5 oldu. Çin’de düzenlenen etkinlikle gün yüzüne çıkan akıllı telefon üst düzey donanım özellikler ve ilgi çekici tasarımı ile dikkat çekiyor.

Sadece bu modelle de sınırlı kalmayan firmadan bir de Xiaomi Mi 4S adında yeni bir model daha geldi. Bu yeni cihazın geçtiğimiz sene firmadan gelen Xiaomi Mi 4i’inin halefi yeni model olarak geldiğini söyleyebiliriz.

Cihazın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, yeni akıllı telefon 5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. 139.26 mm x 70.76 mm x 7.8mm ölçülere sahip olan akıllı telefon ayrıca 133gr ağırlığında.



Qualcomm’un geçtiğimiz sene pazarda yer alan altı çekirdekli işlemci ve Adreno 418 grafik işlemci içeren Snapdragon 808 yonga setinden güç alan Xiaomi Mi 4S, 13MP LED flaş destekli arka kamera içerirken, ayrıca parmak izi tarayıcısına da sahip.

3GB sistem belleği ve 64GB dahli veri kapasitesi ile sunulacak olan yeni akıllı telefon tamamen meral kasa içerirken, fiyatı da 1699 Yuan (Yaklaşık $260) olarak belirlenmiş.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
 

Benzer Konular

TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
262
TheNightMare.
TheNightMare.
Cevap
1
Görüntüleme
323
ömer talat katı
TheNightMare.
Cevap
2
Görüntüleme
359
arslan3332
Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
329
DarkredBlue61


Üst Alt