Xiaomi Sadece 2 Dakikada 100 Bin Hongmi Akıllı Telefon Satışı Gerçekleştirdi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Sadece 2 Dakikada 100 Bin Hongmi Akıllı Telefon Satışı Gerçekleştirdi
Çin’in en büyük akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olan Xiaomi son günlerde bir çok farklı modelle karşımıza çıktı. Özellikle Çin dışında faaliyetlerini arttırmayı amaçlayan Xiaomi bu amaçla Google‘dan Huggo Barra’yı da bünyesine katmıştı. Barra, Xiaomi’yi dünya genelinde yükseltecek kişi olarak seçilmişti.



Apple‘ın yeni akıllı telefon modelleri iPhone 5S ve iPhone 5C için ilk hafta sonu rakamları gelmiş ve firma 9 milyon iPhone satışı gerçekleştirdiği ortaya çıkmıştı. Satış rakamları konusunda bir haber de Xiaomi geldi. Firma sadece 2 dakika 5 saniye içerisinde 100.000 adet HongMi akıllı telefon satışı gerçekleştirdiğini açıkladı.

Xiaomi HongMi akıllı telefon 4.7″ büyüklüğünde ve 720 pikselçözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. 1GB sistem belleği yanı sıra4GB dahili veri kapasitesi sunan yeni akıllı telefon gücünü ise 1.5Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci içeren MediaTek MT6589T yonga setinden güç alıyor.

Xiaomi HongMi akıllı telefonun arka yüzünde 8MP kamera bulunurken, ön tarafında da 1.3MP başka bir kamera yer almakta. Ayrıca Android 4.2 Jelly Bean üzerinde çalışıyor. Fiyatı da yaklaşık 131$ olarak belirlenmiş.

Xiaomi sadece 2 dakikada 100 bin HongMi akıllı telefon satışı gerçekleştirdi
 
  • Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer, Invoke ve Buğra


Üst Alt