Xiaomi Redmi Note 2 Pro, TENAA’da göründü

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Redmi Note 2 Pro, TENAA’da göründü
Xiaomi yakında Redmi Note 2 Pro adında yeni giriş seviyesi bir phablet modeli ile karşımıza gelecek…



Bu sene bir çok model sunan ve özellikle de son günlerde Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti ile geleceği iddia edilen yeni nesil amiral gemisi Mi 5 ile gündemde olan Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin başka bir modeli de yakında duyurulabilir.



Xiaomi Redmi Note 2 Pro olarak adlandırılacağı kaydedilen yeni akıllı telefon kısa süre önce kasasına dair görsel ortaya çıkmış ve cihazın metal kasa ile geleceği ifade edilmişti. Bu yeni akıllı telefon şimdi de Çin’de sertifikasyon sürecinde TENAA’da ortaya çıktı.

Yeni akıllı telefonun ayrıca detaylı görseli de TENAA üzerinden gelirken, tasarımı da açıkça görülebiliyor. Xiaomi Redmi Note 2 Pro akıllı telefonun arka yüzünde üst orta kısımda kamera yer alıyor ve kameranın altında LED flaş ve onun da altında parmak izi tarayıcısı konumlandırılmış. Ayrıca arka altta hoparlör bölümü de görünmekte.

Cihaz metal kasa ile geliyor ve teknik özelliklerini sizlere verecek olursak eğer, 5.5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olan akıllı telefon Mediatek MT6795 Helio X10 yonga setinden güç alıyor.



Yeni akıllı telefon 2GB sistem belleği içerirken, ayrıca dahili veri kapasitesi de 16GB olarak gelmekte. 149.98 mm × 75.96 mm × 8.75 mm ölçülere sahip olan akıllı telefon 165gr ağırlığında ve bataryası da 3.060mAh olarak belirlenmiş.

Xiaomi Redmi Note 2 Pro 13MP arka kamera ve 5MP ön kamera içeriyor. Google Android 5.0.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışa cihaz iddialara göre CNY 999($156) ya da CNY 1099 ($172) dolar fiyat etiketi ile satışa çıkacak.

Xiaomi Redmi Note 2 Pro, TENAA’da göründü - MaxiCep
 


kralberk13

kralberk13

Üye
500 tl ye denk geliyo nerdeyse çıksın bakalım
 
Sarangni

Sarangni

Üye
bmw_m6

bmw_m6

Üye
Xiaomi aslida acilmali tum dunyaya hem kalite fiyat olarak buyuklerin burnunu surtutur.
 

Emre

Üye
Tek kelime ile muazzam.
 


Üst Alt