Xiaomi Mix Evo akıllı telefon SD835 yonga seti ile geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Xiaomi Mix Evo akıllı telefon SD835 yonga seti ile geliyor
Çinli önemli teknoloji devlerinden olan Xiaomi, geçtiğimiz sene sonunda neredeyse akıllı telefon bombardımanı gerçekleştirdi. Bu yeni cihazlar arasında bir model daha çok ön plana çıkarken, Xiaomi Mi Mix adı ile gelen bu konsept akıllı telefon üst düzey donanım özellikleri ve %90'a varan ekran / gövde oranı ile dikkat çekti.



Xiaomi Mi Mix, siyah rengi ile sadece Çin'de satışa sunulmuştu. Firma her ay 10.000 adet üretim kapasitesinin bu cihazı için belirlerken, geçtiğimiz günlerde CES 2017'de de bu akıllı telefonun beyaz renkli versiyonu da gün yüzüne çıktı.

Xiaomi, bu sene yeni modeller sunmaya devam edecek ve özellikle de Mi 6 adı ile gelecek olan firmanın yeni amiral gemisi büyük bir merakla bekleniyor. Bu cihazın yanı sıra şimdi de yeni bir üst seviye model daha ortaya çıktı.

Geekbench adındaki benchmark uygulaması veri tabanında görünen bu yeni akıllı telefon, Xiaomi Mix Evo adı ile ortaya çıktı. Cihazın yonga seti ise sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 540 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 835 / MSM8998 olarak görünüyor. Cihazın Geekbench skoru da tek çekirdekte 1918 ve çoklu çekirdekte de 5689 olmakta.

Baktığımızda Geekbench üzerinden gelen diğer bilgiler ise Xiaomi Mix Evo'nun 4GB sistem belleğine sahip olduğu ve ayrıca işletim sisteminin de Google Android 6.0.1 Marshmallow olduğu şeklinde.
 

Benzer Konular



Üst Alt