Haber Xiaomi Mi6, Üç Farklı Versiyonda İki Farklı Yonga Seti ile Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi6, Üç Farklı Versiyonda İki Farklı Yonga Seti ile Geliyor


Yaklaşık bir yıl önce Xiaomi Mi 5, Android platformunun en güzel, en güçlü ve en yetenekli akıllı telefonlarından biri olarak karşımıza çıkmıştı. Çin merkezli üretici, bir sonraki amiral gemisi ile daha fazla tüketiciye ulaşmak ve farklı pazarlarda yer alarak daha geniş kitlelere hitap etmeyi hedefliyor.
Weibo kullanıcıları üzerinden internete canlı görselleri sızdırılan Xiaomi Mi6'nın üç farklı versiyonda ve fiyat grubunda geleceği iddia ediliyor. Xiaomi Mi 6'nın bütçe dostu fiyat grubunda yer alacak versiyonu Mediatek'in Helio X30 yonga setine sahip olacak 1.999 Yuan (290$) fiyat etiketine sahip olacak. Üst seviyede ise Snapdragon 835 yonga setinden güç alan modelin 2.499 Yuan (360$) civarında bir fiyata sahip olacağı iddia ediliyor.

Üçüncü seçenek ise yine Qualcomm'un en yeni yonga seti Snapdragon 835'le güç alacak fakat farklı olarak Samsung'un amiral gemisi Galaxy S7 Edge'de olduğu gibi iki tarafı kavisli ekrana sahip olacak. Bu modelin ise fiyatının 2.999 Yuan (434$) civarında olması bekleniyor.

Son olarak Xiaomi Mi 6'nın tanıtım tarihi henüz kesinlik kazanmadı. Ancak tahminlere göre Çin merkezli üretici önümüzdeki ay sonlarında İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılması ve Mart ayı itibariyle raflardaki yerini alması bekleniyor.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
1 Yuan =0.14 Dolar
1 Yuan = 0.55 TL
1.999 Yuan 290$ Hesabı Anlayamadım :hmmm
 

Benzer Konular



Üst Alt