Xiaomi Mi Mix akıllı telefon yakında Çin dışına çıkacak

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi Mix akıllı telefon yakında Çin dışına çıkacak
Xiaomi Mi Mix akıllı telefon yakında Çin dışına çıkacak
Xiaomi'nin konsept akıllısı Mi Mix, yakında Çin dışında da satışa sunulabilir.
Geçtiğimiz sene yaşanan kötü satış rakamları sonrasında Xiaomi, sene sonuna doğru bir çok yeni modelini pazara sunmuştu. Bu cihazlardan birisi de Xiaomi Mi Mix adındaki akıllı telefon olurken, tasarımı ile dikkat çeken ve konsept bir model olarak gelen cihaz Çin'de satışa çıkmıştı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Xiaomi Mi Mix, 3 yanı çerçevesiz olarak gelen ekrana sahip ve ilk olarak siyah rengi ile sunulan akıllı telefonun Ocak ayı başında düzenlenen CES 2017, Tüketici Elektroniği Fuarı'nda beyaz rengi de gün yüzüne çıktı. Bu renk de yine sadece Çin'de satışa çıkmıştı.

Gelen bilgilere göre Xiaomi Mi Mix, çok yakında Çin dışına çıkmaya hazırlanıyor. İlk olarak bilgi Birleşik Arap Emirlikleri'nden geldi ve yapılan duyuruya göre bu ülkede Mart ayı içerisinde herhangi bir tarihte, akıllı telefon satışa sunulacak.

Akıllı telefonun Birleşik Arap Emirlikleri için fiyatı ise AED 2,999 / $815 olarak belirlenmiş. Ayrıca MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) için de Çinli firmanın sitesinde "Coming Soon" ifadesi kullanılmış.

Xiaomi Mi Mix akıllı telefon; 6.4" büyüklüğünde ve 2040x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Cihazın sistem belleği 4GB / 6GB olarak belirlenirken, dahili veri kapasitesi ise 128GB / 256GB olarak belirlenmiş. Ayrıca yonga seti ise Qualcomm Snapdragon 821 olarak belirlenmiş.

Akıllı telefonun arkasında 16MP kamera yer alıyor ve ön kamera da 8MP olarak geliyor. İşletim sistemi ise Google Androd 6.0 Marshmallow olmakta.

Xiaomi Mi Mix akıllı telefon yakında Çin dışına çıkacak

 

Ekli dosyalar



Üst Alt