Haber Xiaomi Mi Mix 3, Güncellenmiş Tasarımı Ortaya Koyan Canlı Görüntüsü ile Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi Mix 3, Güncellenmiş Tasarımı Ortaya Koyan Canlı Görüntüsü ile Sızdırıldı
Xiaomi Mi Mix 3'ün internete sızdırılan bir canlı görüntüsü, akıllı telefonun yenilenmiş tasarımını da gözler önüne seriyor.



Çin merkezli üretici Xiaomi, geçtiğimiz yılın Eylül ayında, çerçevesiz akıllı telefonu Mi Mix 2 modelini ikinci nesil olarak duyurdu. Mi Mix 2'yi Mart ayında duyurulan Mi Mix 2s adıyla güncellenmiş bir versiyon takip etti. İnternete sızdırılan ilk canlı görüntüden de anlaşılacağı üzere Xiaomi Mi Mix 3 de akıcı bir tasarıma sahip olacak.

Oldukça ince üst ve yan çerçeveler ve alt tarafında hafif bir çerçeve tercih edilen önceki Mi Mix cihazlarının aksine, Mi Mix 3 her tarafında eşit derecede ince olan çerçevelere sahip olarak daha yüksek bir ekran-gövde oranına sahip olacak şekilde bazı şeyleri değiştirecek gibi görünüyor. Bu nedenle, önceki modellerde olduğu gibi alt çerçeveye selfie kamerasını yerleştirerek kadar boş alan kalmamış. Aslında ön tarafta herhangi bir sensör görünmüyor, bu da akıllara Xiaomi'nin ilk olarak Oppo ve Vivo tarafından kullanılan sürgülü ön kamera çözümünü tercih edileceği fikrini getiriyor.



Cihazın Mi Mix 2S modeline benzemesi beklense de, akıllı telefonun arkasına bakıldığında, henüz arka paneli gösteren bir görüntü ortaya çıkmadı. Ancak seramik arka panelin sol üst köşesinde iki adet 12MP kamera ve çift tonlu LED flaş kamera ünitesinin Xiaomi Mi Mix 3 modelinde yer alması bekleniyor.

Çoğu 2018 amiral gemisi modelinde olduğu gibi, Mi Mix 3'ün de Qualcomm’ın Snapdragon 845 yonga seti, 8GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı ile birlikte gelmesi bekleniyor. Ayrıca, akıllı telefonun yılın son çeyreğine kadar beklenmediği göz önüne alındığında, MIUI özel arayüzü ile birlikte Android 9.0 P işletim sistemi ile kutusundan çıkması bekleniyor.

Şimdilik Xiaomi , merakla beklenen yeni akıllı telefonu ile ilgili olarak herhangi bir resmi açıklama yapmadı ancak önceki modelin Eylül ayında duyurulmuştu göz önüne alındığında, Xiaomi Mi Mix 3 için de aynı takvimin işletilmesi sürpriz olmayacaktır.
Xiaomi Mi Mix 3, Güncellenmiş Tasarımı Ortaya Koyan Canlı Görüntüsü ile Sızdırıldı
 
  • Beğen
Tepkiler: denizci35

Benzer Konular



Üst Alt