Xiaomi Mi Mix 2s'in tasarımı belli oldu

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi Mix 2s'in tasarımı belli oldu

Akıllı telefon üretiminin önemli isimleri arasında yer alan Çin merkezli Xiaomi firması, Mi Mix 2S olarak isimlendirdiği telefonla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Weibo tarafından şirketin resmi kaynaklarından gelen görseller telefonunun tasarımını netleştirmeyi başarırken, cihaz bu görsellerde Wu Yifan (Kris Wu) elinde görüntüleniyor.

Cihazın ön yüzünde ön kamera ile ekran altı çerçeve kullanıldığı görüntülenirken, ön kamerasının alt çerçeveye yerleştirildiği gerekçesiyle cihazda bir çentik bulunmadığını belirtelim. Beklenenden daha ince bir çerçeve tasarım anlayışını ele alan cihazın arka bölümü camdan dizayn edilirken, bununda Qi kablosuz şarj teknolojisine destek vereceği anlamını taşıdığını söyleyebiliriz.

Telefonun daha önce kamerasına ait detaylarda kamuoyunda paylaşılırken, tıpkı iPhone X'lerin ön kamerasında olduğu gibi bir portre modunu içereceği düşünülüyor. Ayrıca cihazın arka yüzünde ise çift kamera kullanılacakken, bu kamera arkası bulanık resimler çekebilecek. Kameraların içereceği MFNR isimli teknoloji ise birden fazla fotoğraf çekilirken istenmeyen kumlamayı azaltabilecekken, cihazın kamerası Full HD çözünürlükle saniyede 120 kare yavaş çekim yapabilecek.



Bu değer öne sürülen iddialara göre 720p'ye çekildiği zaman saniyede 240 kare fotoğraf çekimine arttırılabiliyor. Bakalım çerçevesiz ekran tasarımıyla kendisine hayranlık yaratacak olan Xiaomi Mi Mix 2s üzerindeki sır perdesi ne zaman kaldırılacak?

He unutmadan öne sürülen iddialara göre Snapdragon 845 işlemcisi ile 8 GB kapasitesindeki RAM bellekten güç alacağı belirtilen cihazda 256 GB kapasitesindeki dahili depolama alanı bulunacak. Cihaz Samsung tarafından üretilecek olan 2160 x 1080 piksel çözünürlüklü bir OLED ekran üzerinde şekillenecekken, yazılım cephesinde ise Android 8.0 Oreo desteğini barındıracak.
 

Benzer Konular



Üst Alt