Xiaomi Mi Mix 2 Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi Mix 2 Root Atma ve TWRP Yükleme
Xiaomi'nin çerçevesiz akıllı telefon modelleri arasında yer alan Mi Mix 2 ülkemizde hem resmi olarak hemde ithalatçı firma garantili olarak satılan cihazlar arasında bulunuyor. Üst taraftan ve yanlardan neredeyse çerçevesiz bir tasarım sunan cihaz alt tarafta yer verdiği ön kamerasıyla dikkatleri üzerine çeken bir model olmuştu. Şuanda 2400 Türk Lirası civarında bir fiyat ile satışta olan Mi Mix 2'ye nasıl root atılır kısaca onu anlatacağım.

İşlemlere başlamadan önce telefonunuzda bulunan bütün dosyaların bir yedeğini alın. Aşağıdaki işlemlerin ardından telefonunuzda meydana gelebilecek herhangi bir yazılımsal veya donanımsal sorundan ben veya maxicep.com sorumlu değildir. Mi Mix 2 root atma ve Mi Mix 2 TWRP recovery yükleme işlemlerinden sonra telefonunuzun garanti kapsamı dışında kalacağını unutmayın.

Xiaomi Mi Mix 2 TWRP Yükleme
BURAYA tıklayarak adb driver dosyalarını bilgisayarınıza yükleyin. BURAYA tıklayarak Mi Mix 2 bootloaeder kilidi açma işlemini yapın. Sonrasında tıklayarak Mi Mix 2 twrp dosyasını indirin ve bilgisayarınızda adb klasörünün içine atarak dosya adını recovery.img olacak şekilde değiştirin. Telefonunuzu tamamen kapatın. Ses kısma + güç tuşlarına aynı anda basılı tutun ve telefonu fastboot modunda iken kablo ile bilgisayara bağlayın. Sonrasında adb klasörü içerisinde cmd ekranını açın. İlk olarak fastboot devices kodunu yazın. Sonrasında
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
kodunu yazın.

Xiaomi Mi Mix 2 Root Atma
Yukarıdaki işlemi yaptıktan sonra telefonu tamamen kapatın. Ses açma + güç butonlarına aynı anda basılı tutarak telefonun twrp recovery menüsünü açmasını sağlayın. Sonrasında tıklayarak Mi Mix 2 root için gerekli olan dosyaları indirin ve direkt olarak telefonunuzun hafızasına atın. TWRP recovery üzerinde yer alan Install ( Yükle ) kısmına girerek magisk dosyasını seçin ve yükleyin. Sonrasında telefonu yeniden başlatın ve Google Play üzerinden root check uygulamalarından herhangi birini indirerek root yetkisini kontrol edin.
 


Üst Alt