Haber Xiaomi Mi A2 Türkiye fiyatı resmi olarak açıklandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi A2 Türkiye fiyatı resmi olarak açıklandı
Xiaomi Mi A2 Türkiye fiyatı resmi olarak açıklandı

Çin menşeili Xiaomi firması ülkemizde gerçekleştirdiği resmi duyuru ile birlikte Mi A2 modelinin 4GB + 64 GB hafıza depolama modelinin satış fiyatını 2.599 TL olarak açıkladı.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Çin merkezli akıllı cep telefonu üreticisi olan Xiaomi firması, yeni nesil akıllı cep telefonu Mi A2 ile birlikte Türkiye pazarında karşımıza çıkıyor. 1 Eylül itibariyle satışlarına ülkemizde resmi kanallar üzerinden başlanılacak olan cihaz şirket tarafından Google Android One kapsamında satışa sunulan modellerden birisi olarak karşımıza çıkmayı başarıyor.



Bayramın ilk günü itibariyle TeknoSA aracılığıyla ön siparişe sunulacak olan Xiaomi Mi A2 isimli cep telefonu 1 Eylül'de raflardaki yerini alacakken, ayrıca teknosa.com üzerinden de satın alınabilecek. Normalde ülkemizde 2.599 TL karşılığında satışa sunulacak olan cihaz, bir ay boyunca Teknosa’ya özel 2199 TL’lik indirimli lansman fiyatıyla satışa sunulacak.



Altın, siyah ve mavi olmak üzere 3 farklı renk seçeneğiyle karşımıza çıkacak olan Xiaomi Mi A2 isimli cep telefonu modelinin resmi distribütörlüğü Evofone ve teknik servis desteği ise Genpa tarafından üstlenecek. Bunun yanı sıra cihazın Türkiye tanıtım etkinliğinde gerçekleştirilen duyuruya göre Xiaomi Mi A2 Lite ülkemizde satışa sunulmayacakken, merakla beklenen Mi 8 modelinin satışları ise yine önümüzdeki ay itibariyle başlayacak.



Xiaomi Mi A2 modeline ait olan tüm teknik özellikler hakkında bilgi sahibi olmak için ve cihazı diğer rakipleriyle karşılaştırmak için aşağıdaki ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Xiaomi Mi A2 Türkiye fiyatı resmi olarak açıklandı
 

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt