Xiaomi Mi 7, Snapdragon 845 ve 6GB RAM’le Benchmark Testinde Görüldü

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi 7, Snapdragon 845 ve 6GB RAM’le Benchmark Testinde Görüldü


Xiaomi'nin geçen yıl Mart ayında tanıttığı amiral gemisi Mi 6 neredeyse bir yaşını tamamladı ve şimdi şirketin Geekbench üzerinde amiral gemisi özellikleri ile ortaya çıkan bir cihazı, 2018 yılı amiral gemisi olarak piyasaya sunmaya hazırlanıyor gibi görünüyor. Xiaomi Dipper kod adı taşıyan cihazın, Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti tarafından desteklenmekte olduğu da doğrulanıyor.



Geekbench listesi, amiral gemisi düzeyinde teknik özellikleri olan bu yeni akıllı telefonun Xiaomi Mi 7 olduğunu doğrulamıyor. Ancak büyük olasılıkla bu cihazın Xiaomi Mi 7 olacağı iddia ediliyor. Qualcomm Snapdragon 845 yonga setinin dışında akıllı telefon 6GB RAM’e de sahip olacak. Xiaomi Dipper kod adlı cihaz, Tek Çekirdekli testlerde 2449 puan ve Çok Çekirdekli testlerde ise 8309 puan alıyor. Geekbench listesi, akıllı telefonun diğer teknik özellikleri ile ilgili bilgiler içermiyor.

Akıllı telefon pazarının son dönemdeki trendleri göz önünde bulundurulduğunda, Xiaomi Mi 7'nin de uzun boylu ve dar çerçevelere sahip bir ekranla gelmesine kesin gözü ile bakılıyor. Xiaomi Mi 7'nin öne çıkan diğer özellikleri arasında ise Android 8.0 Oreo işletim sistemi, MIUI 9 arayüzü, çift arka kamera ve parmak izi tarayıcı nun bulunması bekleniyor. Xiaomi Mi 7'nin aynı zamanda, şirketin ilk olarak Mi Mix 2S modelinde kullanacağı kablosuz şarj özelliğine de sahip olacağı iddia ediliyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136

Benzer Konular



Üst Alt