Xiaomi Mi 7 Çalışır Halde Görüntülendi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi 7 Çalışır Halde Görüntülendi
Xiaomi'nin yakında resmi olarak tanıtacağı yeni çerçevesiz ekrana sahip amiral gemisi akıllı telefonu Xiaomi Mi 7 bu sefer çalışır halde ortaya çıktı.


Xiaomi, 27 Mart'ta Xiaomi Mi Mix 2S'yi duyuracağını resmi olarak doğruladı. Yeni amiral gemisi modellerinden Mi 7'nin tanıtım tarihine ilişkin ise bir bilgi paylaşılmadı. Mi 6'nın devam modeli olacak olan Xiaomi Mi 7'nin Mi Mix 2S modeli ile beraber 27 Mart tarihinde resmi olarak duyurulacağı iddia ediliyor. Bugün ortaya çıkan görüntüler çerçevesiz ekranlı Mi 7 akıllı telefonunun tasarımını net bir şekilde gözler önüne seriyor.

https://www.maxicep.com/xiaomi-mi-7nin-ozellikleri-sizdirildi
Xiaomi Mi 7'nin Özellikleri Sızdırıldı
Telefonun ilk bakışta ön tarafta neredeyse tamamen çerçevesiz bir tasarım bulunuyor gibi görünüyor. Cihazın sadece üst tarafta az bir çerçeveye sahip olduğunu görüyoruz. Arka tarafta ise parlak metalik mavi bir cam yüzey olduğu görülüyor. Bu parlak yüzey akıllara ilk olarak HTC U11 Plus modelini getiriyor.



Fakat hatırlayacağınız üzere Xiaomi Mi 6 Silver Limited Edition modeli de son zamanlarda piyasaya sürülen en parlak cihazlardan bir tanesiydi. Cihaz üzerindeki tuşların tamamının telefonun sağ tarafında bulunduğu görülüyor. Arka kısımda iki kameranın arasında yer alan çift LED flaş dikkat çekiyor. Kamera kurulumu bu modelde dikey olarak konumlandırılmış durumda.



Bu görselde yer alan model aslında bir kaç hafta öncesi ortaya çıkan Xiaomi Mi 7 tasarımları ile neredeyse aynı gibi görünüyor. Cihazın ekranında yer alan görüntüye baktığımız zaman ise içerisinde yer alan yazılım pekte MIUI gibi görünmüyor fakat MIUI yazılımına tema yüklenebildiğini unutmamak gerekiyor. Bu sebeple bu cihazın halen yüksek bir ihtimalle Mi 7 prototipi olabileceğini söyleyebiliriz.
Xiaomi Mi 7 Çalışır Halde Görüntülendi
 


Üst Alt