Xiaomi Mi 6'de düşük saat hızına sahip SD835'e yer verilebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi 6'de düşük saat hızına sahip SD835'e yer verilebilir
Geçtiğimiz sene Çinli firmalar olarak özellikle Huawei, Oppo ve vivo'nun yükselişi dikkat çekerken, Xiaomi için ise işler pek de iyi gitmedi. Firma, daha önceki seneye oranla gerileyen satış rakamları ile karşımıza geldi. Teknoloji devi firma, bu sene sunacağı yeni modellerle tekrar yükselişe geçme planları yaparken, çok yakında en önemli modellerinden birisi olarak Xiaomi'nin yeni amiral gemisi gelecek.



Xiaomi Mi 6 adı ile sunulacağı kaydedilen bu yeni akıllı telefonun, bu ay sonlarında İspanya'nın Barcelona şehrinde gerçekleştirilecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılacağı ifade ediliyor.

Xiaomi Mi 6'nın Qualcomm tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 540 grafik işlemci içeren Snapdragon 835 yonga setinden güç alacağı ifade edilmişti. Bilindiği üzere Snapdragon 835, Samsung tarafından üretiliyor ve bu firmanın ilk üretilen yonga setlerini kendi amiral gemisi Galaxy S8 için ayırdığı ve diğer firmaların da bu nedenle başlarda yonga setini almakta sıkıntı yaşayacağı bilgisi gelmişti.

Yeni bir haber ise Xiaomi'nin Mi 6 akıllı telefonunda daha düşük saat hızına sahip Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti kullanacağı ve bu nedenle de cihazın gecikmeyeceği şeklinde.

Diğer taraftan kısa süre önce de LG'nin yeni amiral gemisinde aynı sıkıntılar sonrasında Snapdragon 835 yerine Snapdragon 821 yonga setini kullanacağına yönelik de iddialar gelmişti. Ancak şu an için bu durumu doğrular resmi bir bilgi yok.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yüksek Olunca Bİşey Olmuyo Sonuçta RAM 4 GB İse Sıkıntı Olmaz Bence.Boşa Pil Tüketiyor Kasacak Olan Cihaz Zaten Kasıyor Ama Arayüzden Ama Yazılımdan
 


Üst Alt