Xiaomi, Mi 5x için Tanıtım Videosu Yayınladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi, Mi 5x için Tanıtım Videosu Yayınladı
Xiaomi, yakında gün yüzüne çıkaracağı yeni akıllı telefonu Mi 5x için ilk tanıtım videosunu yayınladı.



Çinli üretici Xiaomi, sadece iki gün sonra 26 Temmuz tarihinde yeni akıllı telefonu Mi 5x modelini resmi olarak tanıtacak. Şirket, telefonun tasarım ayrıntılarını ya da gelecekteki cihazın görünümünü ortaya koyan bazı resmi teaser / Render görüntüleri yayınlamıştı. Şirketin 15 saniye süren ve Mi 5x'i ayrıntılı olarak gösteren bir teaser videosunu sosyal medya üzerinden yayınlaması, Xiaomi'nin tasarım veya telefon açısından her ayrıntıyı açıklamaya hazır olduğunu gösteriyor.

Videodaki bazı ekran görüntülerini de aldık, ayrıca yaklaşmakta olan telefonun da Siyah, Pembe ve Altın olmak üzere üç renk seçeneğine sahip olacağı görülüyor. Arka kısımda, OnePlus5 veya Oppo R11'de gördüğümüze benzer yatay çift kamera kurulumuna bir kez daha şahit oluyoruz. Parmak izi tarayıcısı ise telefonun arkasında orta kısımda kalıyor.

Şimdiye kadar ortaya çıkan sızıntılara ve söylentilere göre Xiaomi Mi 5x, Premium ve Standart olmak üzere iki farklı versiyona sahip olabilir. Xiaomi Mi 5X Premium versiyonu Qualcomm Snapdragon 660 yonga seti ile birlikte 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı ile güçlendirilebilir. Standart versiyon Xiaomi Mi 5x ise Qualcomm Snapdragon 625 yonga seti ile birlikte 4 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı ile desteklenebilir. Standart versiyonun fiyatı 1.499 Yuan iken premium versiyonun fiyatı 1.999 Yuan (~ 295 ABD Doları ) düzeyinde olabilir.


Xiaomi Mi 5x akıllı telefonun teknik özellikleri ve fiyatı ile ilgili resmi ayrıntıları almak için iki gün sonra düzenlenecek resmi tanıtım etkinliğini beklememiz gerekiyor. maxicep.com'da kalın ve biz, sizi güncel tutmaya devam edeceğiz.
Xiaomi, Mi 5x için Tanıtım Videosu Yayınladı
 

Benzer Konular



Üst Alt