Xiaomi Mi 5’in tanıtımını canlı olarak izleyin (24 Şubat)

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi 5’in tanıtımını canlı olarak izleyin (24 Şubat)
Xiaomi’nin yeni nesil amiral gemisi 24 Şubat tarihinde resmi olarak duyurulacak…



Bugün de dahil olmak üzere bir kaç gün içerisinde akıllı telefon üreticileri tarafından gerçekleştirilecek olan etkinliklerle yeni akıllı telefon modelleri resmi olarak duyurulacak ve önemli bir cihaz tanıtımı da Çin’in büyük teknoloji devlerinden olan Xiaomi’den gelecek.



24 Şubat tarihinde Xiaomi, uzun zamandır merakla beklenen yeni amiral gemisi Xiaomi Mi 5’i resmi olarak duyuracak ve bir çok firma gibi Xiaomi de tanıtım etkinliğini canlı olarak yayınlayacak. Bu etkinliği 24 Şubat tarihinde canlı olarak haberimizde izleyebilirsiniz.

Samsung, LG ve Sony gibi MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi’ni tercih eden firmanın etkinliği New York, Barcelona ve Yeni Delhi’de gerçekleştirilecek.

Yeni akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 5.2″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD çözünürlükte ekran ile gelecek. 3GB sistem belleği içerecek olan cihazın dahili veri kapasitesi de 32GB olacak. Ayrıca 4GB / 64GB olarak farklı bir versiyonunun da gelebileceğini söyleyebiliriz.

2.1Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli Kyro işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 820 yonga setinden güç alacak. Akıllı telefonun ön yüzünde parmak izi tarayıcısının da yer alacağı fiziksel Home tuşu bulunacak.

Farklı renklerle satışa sunulacak olan cihazın henüz hangi ülkelerde sunulacağına dair kesin bir bilgi ise bulunmamakta.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Xiaomi Mi 5’in tanıtımını canlı olarak izleyin - MaxiCep
 

Benzer Konular



Üst Alt