Xiaomi Mi 5 Standart Edition benchmark sonuçları geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi 5 Standart Edition benchmark sonuçları geldi
Xiaomi’nin yeni amiral gemisinin en alt versiyonunun benchmark puanları ortaya çıktı…



Xiaomi 24 Şubat tarihinde büyük bir heyecanla özellikle de firmanın kendi anavatanı Çin’de beklenen amiral gemisi modeli Mi 5’i resmi olarak duyurdu. İspanya, Barselona’da Mobil Dünya Kongresi, MWC 2016 kapsamında düzenlenen etkinlikle gün yüzüne çıkan cihaz 3 farklı versiyon olarak geldi.




Standart Edition olan model 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi içerirken, High Edition ise 3GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi ile geldi. Ayrıca Special Edition ise en üst model olurken, bu versiyon da 4GB sistem belleği ve 128GB dahili veri kapasitesi ile geldi. Ayrıca diğerleri cam arka yüzey ile gelirken, bu versiyon seramik arka yüzey içermekte.

Standart ve High Edition arasında sadece dahili veri kapasitesi farkı bulunmuyor. Her iki cihaz da Qualcomm’un dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Snapdragon 820 yonga setinden güç alsa da işlemci çekirdek saat hızları farklı olarak geliyor.

Xiaomi Mi 5 Standart Edition’da işlemci çekirdek saat hızı 1.85Ghz olurken, High Edition’da ise 2.15Ghz olarak belirlenmiş. Fiyatlar ise Standart için ($306 / 1999 Yuan) olarak, High için ise ($350 / 2299 Yuan) olarak belirlenmiş.



Xiaomi’nin işlemci saat hızı düşük olan versiyonu için benchmark sonuçları da geldi. Cihaz AnTuTu’da 110K üstü puan alırken, Geekbench’de ise tek çekirdekte 1901 puan almış ve çoklu çekirdekte ise puanı 4707 olmuş. Buna göre diğer versiyonlara göre bu versiyonun %20 oranında daha düşük performans sunduğu anlamına geliyor.

Xiaomi Mi 5 Standart Edition benchmark sonuçları geldi - MaxiCep
 


byAndroid

byAndroid

Üye
tek çekirdek çok düşük değil mi sizcede
 
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Orta tuş bölümüne çok yer harcanmış. Hoş durmuyor.
 


Üst Alt