Xiaomi Mi 5 için yeni bir görsel daha geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi 5 için yeni bir görsel daha geldi
Xiaomi’nin yeni amiral gemisi fiziksel Home tuşu ve metal kasa tasarımı ile geliyor…


Çinli akıllı telefon üreticilerinden olan Xiaomi, sunduğu bir çok yeni model ile 2015’e de damgasını vururken, firmanın özellikle bu sene beklenen modellerinden bir tanesi Xiaomi Mi 5 oldu, ancak görüldüğü kadarı ile bu sene firmadan amiral gemisi gelmeyecek.



Firmanın bir önceki amiral gemisi yaklaşık 1.5 sene önce Xiaomi Mi 4 adı ile piyasaya sunulurken, Xiaomi’nin Mi 5 modeli ise geç kaldı. Büyük ihtimalle 2016 başında gün yüzüne çıkacak olan bu akıllı telefonun gecikmesinin ana nedeni olarak ise Qualcomm Snapdragon 820 gösteriliyor.

Xiaomi Mi 5’in ne tasarımı ne de teknik özellikleri hakkında henüz resmi bilgiler ortaya çıkmazken, iddialar gelmeye devam ediyor ve Kasım ayında bu akıllı telefonun paneline ait olduğu iddia edilen bir görsel ortaya çıkmıştı. Bu panel tasarımına sahip yeni bir görsel de geçenlerde gün yüzüne çıkmıştı.

Yeni görsele göre cihaz Xiaomi’nin önceki modellerinde ki tasarımdan farklı olarak fiziksel Home tuşu içeriyordu ve yeni bir render görsel ortaya çıkarken, bu görsel de aynı tasarım ve fiziksel Home tuşu rahatlıkla görülmekte.

Daha önce Xiaomi Mi 5’in Qualcomm’un Ultrasonik parmak izi teknolojisini içeceği bilgiler gelmişti, ancak yeni bilgilere göre klasik tarayıcı ile sunulacak. En az 4GB sistem belleği içerecek olan akıllı telefonun 5.2″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD ekran ile gelebileceği kaydedilmekte.

Cihazın ne zaman sunulacağına dair henüz kesin bilgilerin bulunmadığını da ekleyelim.

Xiaomi Mi 5 için yeni bir görsel daha geldi - MaxiCep
 

Benzer Konular

TheNightMare.
Cevap
1
Görüntüleme
326
ömer talat katı
TheNightMare.
Cevap
2
Görüntüleme
363
arslan3332
Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
332
DarkredBlue61


Üst Alt