Xbox Gelecek Hafta 35’ten Fazla Oyunun Demosu Ücretsiz Yayınlanacak

Sponsorlu Bağlantılar

kuraltanımaz

Üye
    Konu Sahibi
Xbox Gelecek Hafta 35’ten Fazla Oyunun Demosu Ücretsiz Yayınlanacak

ID@Xbox Winter Game Fest Demo tekrardan sahalara geri dönüyor. Xbox gelecek hafta 35'ten fazla oyunun demosu ücretsiz yayınlacak.​



ID@Xbox Winter Game Fest Demo etkinliği, önümüzdeki haftadan itibaren en az yaklaşık 35’ten fazla yayınlanmamış oyunun oynanabilir demolarını doğrudan cihazlarda yer alacak. Resmi Xbox blogunda yer alan bir yazıya göre, Microsoft’un Series X ve S ile Xbox One’a bir dizi demo yayınlamak için bir kez daha The Game Awards ile işbirliği yapacağını doğruluyor.

Microsoft, etkinliğin 7 Aralık’tan 21 Aralık’a kadar süreceğini ve yaklaşan yayınlanmamış oyunların 35’ten fazla demosunu içerecek. Bu da Winter Game etkinliğinde önce oyunların hepsini oyuncuların oynaması için günde en az iki demo yayınlayacak. Ve bu Winter Game etkinliği yaklaşık iki hafta sürecek.

Xbox Winter Game Etkinliği 2 Hafta Sürecek




ID@Xbox, duyuruyla birlikte bir birkaç oyun açıklamış olmasına rağmen, etkinliğin başlangıcına yakın oyunların tam listesini açıklayacağını söyledi. İşte şimdiye kadar ücretsiz olan oyunların demosunu sizler için listedik;

  • Loot River: Kısmen Dark Souls ve kısmen Tetris olan, prosedürel olarak oluşturulmuş bir zindanda sürünen roguelike.
  • Death Trash: Kana susamış Lovecraftian canavarlarının ve av tüfeği kullanan serserilerin kıyamet sonrası bir aksiyon RPG’si.
  • Blacktail: Baba Yaga’nın hikayesine dayanan birinci şahıs keşif ve okçuluk oyunu.
  • The Tale of Bistun: Gerçek dünya ile eterik bir hafıza alanı arasında köprü kuran bir aksiyon-macera oyunu.
  • Nobody Saves the World: Kendi başınıza veya çevrimiçi işbirliği içinde tuhaf kombinasyonlar oluşturmanıza olanak tanıyan, komedi, biçim değiştiren bir aksiyon RPG’si.
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK


Üst Alt