Xbox 720 2.El Oyunları Çalıştırmayacak!

Sponsorlu Bağlantılar

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Xbox 720 2.El Oyunları Çalıştırmayacak!
[h=2]Oyun severlerin merakla beklediği Xbox 720 söylentilere göre 2.el oyunları çalıştırmayacak. Hakkında birçok söylenti çıkan Xbox 720 için
yeni iddialar ortaya atılmaya devam ediliyor.[/h]Playstation 4'ün en büyük rakibi olan Xbox 720 hakkında, daha piyasaya çıkmadan pek çok iddia ortaya atıldı. Ortaya çıkan ilk söylentiler Xbox 720'nin 2.el oyunları çalıştırmayacağı yönündeydi. Yani oyuncular satın aldıkları oyunu sadece bir Xbox 720 cihazından oynayabileceklerdi. Bu iddia da birçok oyun severi mağdur edecek gibi gözüküyordu.
Ortaya çıkan ikinci iddia ise Xbox 720'de oyun oynamak için sürekli onlineolmanız gerektiğiydi. Bunlar sadece bir söylentiden ibaret olsa da iddialar gün geçtikçe güçlendi.Son olarak Xing Interactive'in yöneticilerinden David Connolly'nin geçtiğimiz günlerde ortaya attığı iddia oyun severleri endişelendirecek gibi gözüküyor. D.Connolly'nin Microsoft'a çok yakın kaynaklarından öğrendiği bilgiye göre Xbox 720 asla 2.el oyun çalıştırmayacak.Sürekli bu konu hakkında ortaya iddialar atılıyor. Ancak bu iddialaraMicrosoft cephesinden yanıt gelmedi. Durum böyle olunca da konsolunda2.el oyun oynamak isteyen kullanıcılar telaşlanmaya başladı.Xbox 720'nin ne zaman tanıtılacağı hakkında kesin bir bilgi yok. Umarız bu iddialar en kısa sürede yalanlanır. Yoksa 2.el oyun oynayan kullanıcıların canı baya yanacak.

 


kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Şu XBOX söylentileri de iyice arttı.Bu söylenti baya uzun zamandır var fakat çok büyük bir risk.Bu durum yüzünden oyun yapımcılarını kendisine çekebilir, çok fazla oyun çıkartabilir ve bu sayede çok fazla satabilir.Fakat oyun fiyatlarını şuankinden çok aşağıya çekmezse elinde patlama ihtimali de yüksek.Haber işin teşekkürler :)
 

ryder07

Üye
Saçamalamışlar kimse almaz ki
 

Benzer Konular



Üst Alt