Xabi Alonso'da son düzlük

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Xabi Alonso'da son düzlük
Fenerbahçe'de Xabi Alonso transferinde karar aşamasına gelindiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin bonservis bedeli için Liverpool ile anlaştığı belirtilirken, Alonso'nun da son kararını Teknik Direktör Rafuel Benitez ile görüştükten sonra vereceği ifade edildi.


Lig TV'nin haberine göre sarı lacivertli yöneticilerin İspanyol futbolcunun isteklerine olumlu yanıt verdiği, bu nedenle de transfere bitmiş gözüyle baktıkları ileri sürüldü. Xabi Alonso ile ilgili haberler bugün İngiliz basınında da geniş yer buldu.

Daily Express Gazetesi'nin haberinde Arsenal, Atletico Madrid ve Fenerbahçe'nin Alonso'yu transfer etmek istediği belirtilirken, yıldız futbolcunun artık Liverpool'da devam etme ihtimalinin zayıf olduğu yazıldı.

Fenerbahçe Yönetimi'nin İspanyol futbolcudan haber beklediği ve yıldız oyuncunun kendisine sunulan teklifi kabul etmesi halinde transferi açıklayabilecekleri belirlendi.

Sarı lacivertli yönetimin Alonso'nun "hayır" deme ihtimaline karşılık bir başka İspanyol Albelda'yı hazır tuttuğu da ileri sürülüyor.

NOT: Fenerbahçe yönetimi bir süredir medyada yer alan Xabi Alonso iddialarını şu ana kadar hiç yalanlamadı.
 
YsF_90

YsF_90

Üye
inşallah transfer gerçekleşir. gerçekten çok istediğim bi transfer. ihtiyaçda var o mevkiye bir futbolcuya. eminim xabi alonso eskisini aratmayacağı gibi fazlasınıda verebilecek bir futbolcu. umarım gelir. paylaşım için teşekkürler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt