WordPress Nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

SpyChef

SpyChef

Üye
    Konu Sahibi
WordPress Nedir?
WordPress, dünyada en çok kullanılan blog sistemlerinden biridir, açık kaynaklı ve ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. WordPress kullanarak kısa süre içinde kendi sunucunuza kurulum yapabilir, sitenizi yayınlayabilir ve sitenize içerik eklemeye yani bloglamaya başlayabilirsiniz.

WordPress açık kaynaklı bir yazılım olduğu için dünyanın her yerinden isteyen herkesin katkıda bulunmasına açıktır; “created by and for the community” denir, yani topluluk tarafından ve yine topluluk için geliştirilmekte ve desteklenmektedir. Bu şekilde her geçen gün daha da kullanışlı ve sağlam bir sistem haline gelmektedir.

WordPress’i tanımak, kurmak ve kullanmak istiyorsanız resmi sitesi WordPress.org‘u ve şu an bulunduğunuz WordPress Türkiye‘yi biraz araştırın; İngilizce belgeler için Codex‘e, Türkçe belgeler için WordPress Belgeleri sayfalarımıza ve hazırladığımız WordPress Rehberi’ne bakın. Belgelerde veya diğer kaynakları kullanarak çözemediğiniz sorunlar varsa veya söylemek istediğiniz başka bir şey varsa forumlarda paylaşmaktan çekinmeyin!
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
vede En Çok Hacklenen Yapıdır :islik
 

Benzer Konular

Eren Değerli
Cevap
4
Görüntüleme
454
kacaksevgilim
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
345
Eren Değerli
Salihyet
Cevap
2
Görüntüleme
969
hikmet366
Cevap
1
Görüntüleme
1K
Haydar


Üst Alt