Windows Xp'nizi telefonla etkinleştirme

Sponsorlu Bağlantılar

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
Windows Xp'nizi telefonla etkinleştirme
Kurulum sırasında ürün anahtarını girdiniz ama o da ne hala aktivasyon için 30 gün kaldı diyor. Ürün anahtarı ile etkinleştirmenin mümkün olmadığını bilmiyorsanız ve benim gibi 20 farklı key denedikten sonra öğrendiyseniz elinizin altında kalan tek seçenek telefon ile etkinleştirmedir. Üzülmeyin tek kuruş para vermeyeceğiz kontör bile yanmayacak. Öncelikle telefon ile etkinleştirmeye tıklayın karşınıza ülke seçimi olan bir menü çıkacak orada 3. Adım karşısında yazan uzun sayılı bölümü not defterine yazın sonra bu uzun numarayı uygulamadaki ilgili bölüme (üst satır) yazın altta çıkan numarayı aktivasyon ekranındaki bölüme yazın. İşte bu kadar artık Windows'a hazırsınız...

Dikkat bu konu sadece eğitim amaçlıdır.
Mesaj birleştirildi:

Düşünmeyin ahali sonuçta ms istemese bile Windows Xp offline olarak halen bir yerlerde çalışıyor

Son düzenleme:
  • Düşünceli
Tepkiler: PALA. ve MAERKEK

myth_237

myth_237

Üye
XP yanlış hatırlamıyorsam artık ücretsiz aktivasyonu alıyordu diye biliyorum. Hali hazırda desteği kesildiği için microsoftta pek iplemiyor açıkçası

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
XP yanlış hatırlamıyorsam artık ücretsiz aktivasyonu alıyordu diye biliyorum. Hali hazırda desteği kesildiği için microsoftta pek iplemiyor açıkçası
Etkinleştirilme sunucusu kapalı olduğu için etkinleştirilemiyordu bu şu an tek yöntem.

gonyalı

gonyalı

Üye
Paylaşım için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu

Üst Alt