Windows Phone Geliştirici Ilgisini Cekmekte Zorlanıyor..

Sponsorlu Bağlantılar

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone Geliştirici Ilgisini Cekmekte Zorlanıyor..


Microsoft un yıl sonuna doğru full HD çözünürlük ve 4 çekirdekli işlemci desteği ile zenginlestirecegi windows phone 8 ekosistemi , bu çalışmalara rağmen geliştirici ilgisini cekmekte zorlanıyor.
Microsoft un daha fazla kâr vaad etmesine karşın son analizler , gelistirici ilgisinin biraz azaldığını gösteriyor. AppAccelerator tarafından 804 geliştirici ile yapılan bir ankete göre Windows Phone ekosistemine ilgi duyanların oranı önceki çeyrekte elde ettiği %29 oranından % 26 oranına geriledi.

Windows tabletlere ilgi duyan geliştiricilerin oranı ise % 30 dan % 25 e düştü. Katılanların% 60 ı ise Windows 8 in bir mobil platform olarak başarısızlığa ugrayacagini düşünüyor.

Geliştiricilerin % 62 si 3 veya daha fazla mobil platformlara uygulama geliştiriyor. Bu da Windows Phone ekosisteminin daha fazla kaynağa sahip olacağı anlamına geliyor. Ancak özellikle yaygın kullanım ve gelir konusunda geliştiricilerin dikkatini çekmek için Microsoft un daha fazla hamle yapması gerekiyor.

Ankette geliştiricilerin en çok ilgi duyduğu cihaz % 80 ile iPhone, yine % 80 ile iPad olurken ; Android akıllı telefon lar % 71 , android Tablet ler % 59 oranında ilgi çekiyor. ..
 
Son düzenleme:


Üst Alt