Doğuş Pertez
Admin
Windows Phone Android APK yükleme ve çalıştırma
Windows Phone işletim sistemi akıllı cep telefonu kullanıcılarının en çok şikayet ettiği konulardan birisi olarak mağazadaki uygulama ile oyunların yetersizliği olduğunu söyleyebiliriz. Çok önemli bir kesim olmasa da halen kullanılan ve tercih edilen Windows Phone işletim sistemli akıllı telefonlarınıza dilerseniz çok kolay bir şekilde Android APK yüklemesi gerçekleştirebilirsiniz.
Eğer sizde Windows Phone işletim sistemini barındıran cihazlarınıza Android APK yükleme işlemi gerçekleştirmek istiyorsanız, bunu APKTOW10M isimli araçla gerçekleştirebilirsiniz. Bu araç tam anlamıyla Windows Phone mağazasındaki eksik uygulama kavramının üstesinden gelmeyi başaracakken, sizleri Google Play Store uygulama mağazası ile tanıştıracak.
APKTOW10M isimli aracı kolay bir şekilde Windows işletim sistemli bilgisayarlarınıza yükledikten sonra cep telefonununuzu geliştirici moduna alın ve sonrasında ise cihazın bulunabilirliğini açın. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra telefonunuzu USB kablosuzla bilgisayarınıza bağlayıp eşleşme işlemini gerçekleştirin. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra kolayca Windows Phone'da çalıştırmak istediğiniz Android APK'leri yükleyebilirsiniz.
Eğer sizde Windows Phone işletim sistemini barındıran cihazlarınıza Android APK yükleme işlemi gerçekleştirmek istiyorsanız, bunu APKTOW10M isimli araçla gerçekleştirebilirsiniz. Bu araç tam anlamıyla Windows Phone mağazasındaki eksik uygulama kavramının üstesinden gelmeyi başaracakken, sizleri Google Play Store uygulama mağazası ile tanıştıracak.
APKTOW10M isimli aracı kolay bir şekilde Windows işletim sistemli bilgisayarlarınıza yükledikten sonra cep telefonununuzu geliştirici moduna alın ve sonrasında ise cihazın bulunabilirliğini açın. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra telefonunuzu USB kablosuzla bilgisayarınıza bağlayıp eşleşme işlemini gerçekleştirin. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra kolayca Windows Phone'da çalıştırmak istediğiniz Android APK'leri yükleyebilirsiniz.
- Öncelikle Windows Phone telefonunuzun Geliştirici Modunu etkinleştirmeniz gerekiyor. Bunun için Ayarlar – Güncelleme ve Güvenlik – Geliştiriciler İçin yolunu izliyor ve Geliştirici Modu açıyorsunuz. Ayrıca Cihaz Bulunabilirliğini de açık değilse açmanız gerekiyor.
- Windows Phone telefonunuzu USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlıyorsunuz. Telefonunuzdan Geliştiriler İçin ekranında bulunan Eşleştir’e dokunuyor ve orada yazan kodu APKTOW10M’de Code kısmına giriyorsunuz.
- Artık Android oyun / uygulamanın APK dosyasını programa sürükleyerek Windows Phone telefonunuza yükleme işlemini başlatabilirsiniz.
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.