Windows 8'in katil özelliği!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Perfect!

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8'in katil özelliği!
Windows 8'in virüs katil özelliği.

Microsoft'un bir sonraki işletim sistemi virüsleri nasıl öldürecek? İşte meselenin özü...

Microsoft'un Windows 8 ile ilgili olduğu iddia edilen slayt gösterimleri internete sızdıktan sonra bütün bilgiler birbirine bağlanmaya başladı.

Ma-Config sitesinin Windows 8 ile ilgili tahminleri oldukça sağlam temeller üzerine kurulu. Microsoft'un Fransa teknik direktörü olan Bernard Ourghanlian ile yapılan eski bir röportaja dayanan veriler, Windows 8'in gelişmiş bir sanal bilgisayar uygulamasından yararlanacağını gösteriyor.

Microsoft'un en son sanallaştırma teknolojileri olan Hyper-V V3, App-V ve MED-V'nin kullanılması mümkün. Sanallaştırma sayesinde daha önce de sözü edilen, Windows'Un fabrika ayarlarına döndürülmesi durumu mümkün.

Kir tutmayan bir Windows!

Çoğu kullanıcı hali hazırda sistemlerini korumak için sanallaştırma teknolojilerinden yararlanıyor.

Windows 8'de işletim sistemi çekirdeği, temel gereksinimler ve bir de doğal anti-virüs uygulamasının normal olarak çalışması, geri kalan herşeyin ise sanal bir katmanda kullanılması oldukça mantıklı görünüyor.

Daha önceden ortaya çıkan MinWinde bu proje için biçilmiş kaftan. Temel Windows özellikleri dışında hiçbir şey barındırmayan bu işletim sistemi, pekala Windows 8 için bir temel ya da prototip oluşturabilir.

Henüz hepsi spekülasyon olmakla birlikte endüstri uzmanlarının görüşleri de bu öngörülerle uyuşuyor. Diğer özelliklerle birlikte böyle bir yapı değişimi Windows 8'i bugüne kadar çıkan bütün Windows işletim sistemlerinden daha farklı ve güvenlli hale getirebilir.

+chiponline
 
  • Beğen
Tepkiler: -efşan


kol@j

kol@j

Üye
ona göresi de bulunur elbet...
hallederler...
 

OğuzcanAbi

Üye
adamlar o kadar windows 8 çıkarıo bi program bulamayak :ehe güldürmesinler beni
 
osmanutuk

osmanutuk

Üye
inanki win8 de 128 bit olarak gelecek ve daha önemlisi 3 adet program files olacak
şu anki 64 bıt wın7 de oldugu gıbı 32 bıt programlar x86 da tplancak 64 bit programlar 64 bit program filles de toplancak ve 128 bit program files ise sadece öncelık verılen kuulnılması şart sıstem programları mevcut olcak.. ve kurulum yaparken 23 bıt programı bıle kurabıleceksınız... xp de kullanıp wın 7 de kullanamadın programı da kullancaksın:)
 
GALATASARAY5

GALATASARAY5

Üye
saol
 
KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
güzell
 
Sandrake

Sandrake

Üye
Halledilir.
 
-efşan

-efşan

Üye
halledilir bencede
 
A3rman

A3rman

Üye
Gittikçe bozuyolar teknoloji iyide abartılıyor 128 bit ne ya hangi pc kaldırır onu ? :nono:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt