Windows 8'e Bomba Yenilik!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

0live456

Üye
    Konu Sahibi

Windows 8'in ayak seslerinin günden güne daha net duyulmaya başlandığı bugünlerde öyle bir yenilik ortaya çıktı ki... Oyuncular bu yeniliği çok sevecek.

Windows 7 ile bir hayli iyi iş çıkaran Microsoft, kullanıcılarını bu işletim sistemini XP gibi yıllarca kullanacaklarına inandırmışken, Windows 8'e getirdiği özellikleri sıralayarak bu fikrin değişmesine sebep oluyor.

Windows 8'in ortaya çıkan son özelliği, sanal optik sürücü ve sabit disk desteği. Şimdiye kadar Daemon Tools gibi yazılımlara ihtiyaç duyan kullanıcılar, bundan böyle direk Windows 8 üzerinden bu işlemleri gerçekleştirebilecek.

Dikkat çeken bir diğer nokta ise Windows Explorer üzerinde Ribbon arayüzünün kullanılmış olması. Office 2007, Office 2010 ve Paint gibi Microsoft yazılımlarından görmeye alışık olduğumuz bu arayüz, bundan böyle bilgisayarımızın içerisindeki dosyalar arasında gezinirken de karşımıza çıkacak.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Sanal sürücü iyi haber. Diğeri fazla önemli değil gibi. :):tşk:

0live456

Üye
    Konu Sahibi
Aynen aynen.Fakat bakalım daemon tools performansını sunabilecek mi windows 8 göreceğiz.

anılbaran

anılbaran

Üye
ya arkadaslar bu windows 8 ne zman cıkcak

ve sistem gereksinimi olarak ne istiyo cogu pc lere yüklenirmi

0live456

Üye
    Konu Sahibi
2012'de çıkacak sistem gereksinimi olarak win7 düzeyi ve üstü olabilir.

Dampierre

Dampierre

Üye
deamon tools uyumsuzluk çıkartıyordu mavi ekranlara sebep oluyordu, çok iyi olmuş bu

XER01

XER01

Üye
Pff

Şu Windows'a birden fazla masaüstü ekleme seçeneği ne zaman gelecek ben o zaman XP'yi bırakacağım..

Mau5Trap

Mau5Trap

Üye
Windows 8.Windows un son sürümü olucak diye duymuştum.Ondan sonra ismi değişecek.

15097

15097

Üye
sanal sürücü iyi gibi

Praet0r2

Üye
kullandım tek sanal sürücü iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt