Windows 8 İnternet

Sponsorlu Bağlantılar

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8 İnternet
selam millet. win 8 laptop'umda internet çok yavaş. sebebi ise bütün apartmanın aynı interneti kullanıyor olması. aslında hızımız yüksek ama apartmandaki bazı torrent manyakları bizim internetimizi sömürüyor. bir de modeme en uzak benim 3 çubuk çekiyor ort. bazem 1mb ile indirirken bazen 5-10 kbps civarına düşüyor. yani başka bi bilgisayar devreye girdiği zaman direk benimki gümlüyor. bi program vs var mı böyle bi durum yaşamamam için? yani onlardan kısarak benim daha hızlı kullanmam gibi?

fnldstntn

Üye
Programla halledemezsin fakat usb wifi alıcısı alıp uzatma kablosu ile daha iyi çeken bir yere uzat bu şekilde belki biraz hızlanır... Veya modemi ayarlarsınız ve her ip adresine eşit internet verir böylece diğerinin torrent indirmesi seni etkilemez devamlı sabir bir gızın olur...

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
Programla halledemezsin fakat usb wifi alıcısı alıp uzatma kablosu ile daha iyi çeken bir yere uzat bu şekilde belki biraz hızlanır... Veya modemi ayarlarsınız ve her ip adresine eşit internet verir böylece diğerinin torrent indirmesi seni etkilemez devamlı sabir bir gızın olur...
modemi ayarlasanız derken? biraz açıklar mısın

fnldstntn

Üye
Nasıl olduğunu bimiyorum fakat mesela benim kaldığım ögrenci yurdunda cihaz başına 1.5 mbs veriliyor bu sayede benim download yapmam yan tarafımdaki arkadaşı pek etkilemiyor... veya filtre uygulayıp torrenti tamamen englleyebilirsiniz...

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
NetLimiter adında bir program var o paylaştırıyor diye biliyorum

• Beğen
Tepkiler: Dede
hikmet366

hikmet366

Üye
Kablolu net Çektir bence o interneti dağıtan yerden Tavsiyem wifi ile kaç kişi giriyordur acaba :hmmm

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
wifikill dene kablosuz ise

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
kaderine razı gel :) sonuçta ortaklaşa kullanıyorsunuz, eğer onları devredışı bırakırsan kul hakkına girersin, yapılabilecek iki şey var, modemden kablo çekeceksin veya bilgisayarcıya danışarak modemin eşit yük paylaşımını sağlatabilirsin :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt