Windows 10 Samsung Galaxy Tab Pro S Görselleri Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Windows 10 Samsung Galaxy Tab Pro S Görselleri Sızdırıldı
Samsung’un CES 2016 Tüketici Elektroniği Fuarı’nda tanıtması beklenen Windows 10 tableti Galaxy Tab Pro S’in görselleri sızdırıldı.



Microsoft’a Windows 10 ekosistemi ile bir milyar kullanıcı parolası ile çıktığı yolda Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’dan önemli bir destek geliyor. Her yıl hızla büyüyen tablet pc pazarında satışlarını hızla artıran Windows 10 işletim sistemli Samsung Galaxy Tab Pro S yakında gün yüzüne çıkacak.

Windows 10 Samsung Galaxy Tab Pro S 2-in-1 CES 2016’da Duyurulacak

Samsung’un Windows 10 işletim sistemine sahip Galaxy Tab Pro S üst seviye ikisi bir arada tabletini CES 2016 Tüketici Elektroniği Fuarı’nda tanıtacağını bilgisini paylaşmıştık. Bugün de twitter’da güvenilir bir kaynak olarak kabul edilen Evan Blass tarafından Windows 10 Galaxy Tab Pro S’in görselleri paylaşıldı.



Windows 10 işletim sistemli Samsung Galaxy Tab Pro S tableti 12 inç boyutunda 2560×1600 veya 3840×2400 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekrana sahip olacak. 14 nanometre Intel Core M işlemciye güç alacak olan Samsung SM-W700 Windows 10 tablet son gelen bilgilere göre 4GB sistem belleği ve S-Pen kalem desteği ile birlikte gelecek.

Samsung’un bugün pasifik saati ile öğleden sonra saat 02:00’da başlayacak tanıtım etkinliğinde tanıtılması beklenen Galaxy Tab Pro S, gümüş çerçeveli siyah ve beyaz renklerde sahip olacak. Galaxy Tab Pro S Surface’in rakibi olsun ya da olmasın muhtemelen tanıtıldığı andan itibaren Surface serisi ile karşılaştırmalarına sık sık tanık olacağız.




Windows 10 Samsung Galaxy Tab Pro S Görselleri Sızdırıldı - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: hasan3472ty


Üst Alt