Windows 10 ile Gelen Harita Özelliği

Sponsorlu Bağlantılar

xx11xx11

xx11xx11

Üye
    Konu Sahibi
Windows 10 ile Gelen Harita Özelliği
Windows 10 güncellemesi ile beraberinde yüklü olarak gelen önemli uygulamalarından bir tanesi de şüphesiz harita uygulaması.

Google Maps ve diğer harita sağlayıcıları gibi şehirlerin haritalarına kolayca ulaşabildiğimiz bu uygulamanın, en iyi tarafı çevrimdışı olarak da haritanın görüntülenebilmesidir.

Bu çevrim dışı uygulamayı kullanabilmek için öncelikle internet bağlantınız var iken istediğiniz herhangi şehirlerin haritalarını indirip kurmanız gerekiyor. Gerekli indirme işlemi yapıldıktan sonra çevrimdışı olarak kullanılabiliyor.

Windows 10 Harita İndirme Nasıl Yapılır ?
İlk önce Windows Harita uygulamasının güncelliğinden emin olmamız gerekmekte. Windows Harita uygulamasını başlatmak için > BAŞLAT< menüsünde ki arama bölümüne “Harita” yazarak başlatabilirisiniz.

Harita uygulamasının güncel olduğunu varsayarak devam edelim aynı ekranda hemen sol atta bulunan >AYARLAR< sekmesinden “Çevrimdışı Harita İndir” bölümüne gelmemiz gerekiyor. Bu bölümde açılan ekranda indirmek istediğimiz ülkeyi seçmemiz gerekiyor indirme işlemini başlatmak için yeterli bir hamle.

İndirme işlemi tamamlandıktan sonra indirmiş olduğumuz haritaları artık çevrimdışı olarak kullanabilirsiniz. Şunu da belirtmek isterim ki çevrimdışı kullanmak göre çevrimiçi kullanıma göre elbette bir takım eksikleri var.

Oldu da internet bağlantınızın olmadığı bir zamana denk gelmesi halinde çevrimdışı haritalara ulaşabiliyor olmak gayet güzel bir güncelleme.

 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Normal İşte Klasik Nokia MAps
 
xx11xx11

xx11xx11

Üye
    Konu Sahibi
Pc icin olani bu phone icin olan değil
 
phasan

phasan

Üye
Google Maps da vardı diye biliyorum yada yandax de olabilir bu özellik
 


Üst Alt