Whatsapp Okundu Bilgisi ve Son Görülme Nasıl Kapatılır ?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Whatsapp Okundu Bilgisi ve Son Görülme Nasıl Kapatılır ?
Günde milyarlarca mesajın gönderildiği en popüler ücretsiz mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp bildiğiniz üzere kullanıcılara okundu bilgisi veya son görülme gibi farklı özellikler sunuyor. Okundu bilgisi sayesinde bir kişiye mesaj attığınız zaman o mesajın kişiye ulaşıp ulaşmadığını veya mesajı okuyup okumadığını net bir şekilde görebiliyorsunuz. Eğer tek gri renkli tik olursa mesaj karşı tarafa ulaşmamış oluyor. Eğer çift gri tik olduysa mesaj karşı tarafa ulaşmış fakat mesajı görmemiştir. Eğer çift tik mavi renkli ise karşı taraf mesajı okumuş demektir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Birçok kullanıcı okundu bilgisinin açık olmasını istemiyor. Bu yazımda Whatsapp okundu bilgisi nasıl kapatılır ? Sorusunun yanıtını kısa bir şekilde sizlere vermeye çalışacağım. Öncelikle Android, iOS veya Windows Phone fark etmez. Cihazınızda yüklü olan Whatsapp uygulamasını açın. Daha sonra sağ üst tarafta yer alan açılır menü ( üç nokta ) tuşuna basın ve Whatsapp ayarlarına girin. Buradan Hesap menüsüne girin ve Gizlilik menüsünden aşağıdaki görselde yer aldığı gibi Whatsapp okundu bilgisini kapatın.

Burada unutmamanız gereken bir nokta var. Eğer okundu bilgisini kapatırsanız karşı taraf size mesaj attığında sizin mesajı okuyup okumadığınızı bilemeyecektir. Aynı şekilde sizde bir kişiye mesaj attığınız zaman o kişinin mesajınızı okuyup okumadığını bilemeyeceksiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Diğer taraftan Whatsapp son görülme kapatma işlemi içinde çok basit bir yöntem bulunuyor. Benzer şekilde Whatsapp ayarlarına girin ve hesap kısmından gizlilik menüsüne girin. Burada aşağıdaki görselde olduğu gibi en üst kısımda son görülme ayarını göreceksiniz. Eğer bu seçeneği hiç kimse yaparsanız sizin en son ne zaman Whatsapp'a girdiğinizi kimse göremeyecektir. Yine okundu bilgisinde olduğu gibi Whatsapp son görülme kapatma işleminden sonra sizde diğer kişilerin en son ne zaman Whatsapp'a girdiğini göremeyeceksiniz.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: kadikoy


MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Silinen mesajlari gösteren uygulama GB WhatsApp tanıtımı yapsaydin daha güzel olurdu
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
kadikoy

kadikoy

Üye
daha önce nasıl farketmemişim.teşekkürler..
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Buğra


Üst Alt