WhatsApp hesap bilgilerini talep et özelliğine kavuştu!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
WhatsApp hesap bilgilerini talep et özelliğine kavuştu!


Akıllı telefonlar ile tablet bilgisayarlarının popüler uygulaması WhatsApp son dönemlerde sürekli olarak firma tarafından güncelleniyor. Yeni düzenleme ile birlikte tüm uygulamalar ile sosyal ağ sitelerine kullanıcıların depoladığı bilgilerini indirmesine izin vermesi gerektiği belirtilirken, uygulama şimdiki güncellemesi ile birlikte bu bilgilerin indirilmesine izin veriyor.

Uygulamanın 2.18.60 sürüm numarası ile birlikte yayınladığı yeni güncellemesi ile birlikte Hesap Bilgilerini Talep Et butonu aktif hale getirilirken, bu buton ile birlikte uygulamanın depoladığı tüm bilgiler ile ayarları talep edebiliyorsunuz. Bu bilgiler haricinde profil fotoğrafınız, profil isminiz ve gruplarınızın isimleri de depolanan veriler arasında görüntülenebiliyor.

WhatsApp Hesap Bilgilerini Talep Et butonunu nasıl kullanırım?
Bu butonun uygulamanızda aktif hale gelmesi için ilk olarak WhatsApp 2.18.60 sürümünü indirmeniz gerektiğini belirtelim. Güncelleme işlemini gerçekleştirdikten sonra uygulamadaki Ayarlar > Hesap > Hesap Bilgilerini Talep Et butonunu takip etmeniz gerekiyor.

Rapor talep et seçeneğine tıkladıktan sonra karşınızdaki ekran güncellenecekken, raporunuz talep ettiğiniz tarih sonrasında 72 saat içerisinde sizler adına hazırlanabilecek ve güncellenecektir.

Dilerseniz aşağıdaki uygulama sayfalarımızı ziyaret ederek ücretsiz olarak WhatsApp güncelleme yada indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Daha Detaylı Bilgiye ulaşabilirsiniz.



 
  • Beğen
Tepkiler: Doğuş Pertez ve BLasTeaR


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Çok Teşekkürler :)
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.

lumina77

Üye
görüntülü görüşme desteği yokmuş doğrumudur?
 

lumina77

Üye


Üst Alt