WhatsApp Görüntülü arama özelliği mi geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

cthax

Üye
    Konu Sahibi
WhatsApp Görüntülü arama özelliği mi geliyor
Dünyanın en çok kullanılan iletişim uygulamalarında birisi olan WhatsApp özellikler kısa süre önce sesli arama özelliği ekleyerek kullanıcılarını sevindirmişti.

Kendisini sürekli geliştirmeye devam eden WhatsApp özellikleri arasına video arama özelliği de ekleyerek Skype’a ciddi bir rakip olacak.

Sesli Arama özelliği geldiğinden beri WhatsApp’ın tek eksik tarafı Video arama özelliği olmuştu bu özellikte gelirse tam teşekkülü bir yazılıma sahip olacağız.Kabul etmeliyiz ki WhatsApp sesli arama özelliği lanse edilip kullanıma sunulması yaklaşık bir sene sürmüştü.

Video Arama özelliğinin de eklenmesi bu kadar sürecek mi belirsiz. Theram.org sitesine göre şimdilik sınırlı sayıda geliştiricilerin sürümünde bulunan bu özellik;hayata geçirileceği zaman tıpkı sesli arama özelliğinde olduğu gibi kademe kademe geçiş yapılacağı sanılıyor.

Sızan resimde de görebileceğiniz gibi geliştiriciler uzun süredir bu özelliğin üzerinde çalışıyor olmalılar çünkü resim WhatsApp’ın materyal dizayn’a geçmeden önceki zamana ait.



Görüntülü arama özelliği ne zaman gelir,görüntülü arama kalitesi ve veri kullanımı nasıl olur bilinmez ama WhatsApp’ın sesli arama özelliğindeki veri kullanımına dikkat diyoruz.

 


bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Microsoft un da WhatsApp'ye rakip bir proğram üzerinde (Eski Messenger olabilir) çalıştığına dair haberler de çıktı.
Sanıyorum bu konularla ilgili epey bir geliştirme var, ancak maksatlı olarak hızlı bir şekilde hayata geçirilmiyor.

Benzin yerine elektrikli otomobiller gibi..
 
  • Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
Luck Star

Luck Star

Üye
Neden geçmesin ki ? Sesli arama gelecek dendi ve 2-3 ay sonra geldi mis gibi çalışıyor. Görüntülü arama zor birşey değil ki aynı işlem sadece buna izin vermesi lazım WhatsApp'ın
 
bidost06

bidost06

Üye
Bana göre gereksiz hem sesli aramanın geliştirilmesi lazım hala sorunları var
 


Üst Alt