Whatsapp 30 Gün Sonra Bazı Telefonlar İçin Tarih Oluyor

Sponsorlu Bağlantılar

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
    Konu Sahibi
Whatsapp 30 Gün Sonra Bazı Telefonlar İçin Tarih Oluyor
WhatsApp geçtiğimiz aylarda bazı eski telefonlardan desteğini çekmiş ve S40, Nokia S60, OS ve BlackBerry 10'a dayalı cihazlardan ise Haziran 2017 sonunda desteğini çekeceğini açıklamıştı.Haziran ayına girdik ve geri sayım başladı. Bu cihazların kullanıcıları eğer kullanmaya devam edeceklerse yalnızca 30 günlük süreleri kaldı.
Android 2.0 ve iOS 7.0 sürümlerinden eski olan, Nokia S40 ve S60 sistemlerine sahip olan, BlackBerry OS ve BlackBerry 10 sistemleri kullanan cihazlar Haziran sonundan itibaren WhatsApp kullanamayacak.
Ben Nokia X2-00 kullanıyorum .Nokia S40 olarak geçiyor. Özleyeceğim whatsapp ' ı tuşlu telefondan fotoğraf yollamak , wp gruplarında dolaşmak güzeldi. Eski (gerizekalı gibi görünsede ) ama akıllı bir telefon oluyordu . Bu zamana kadar verdikleri destek için teşekkür etmek lazım. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
 


ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Seni Unutmayacağız Symbian Kendine İyi Bak
 
Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
Bence dogru bir karar tabi eski nesil geride kaldı ilerleyen teknolojiler oldugu için daha fazla ileriye gidemezdi tahminim
 
-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
İos7 ve altı demel iphone 4 altı telefonlara da kalkıyor demek. Bence güncelleme vermeyip yinede kullanmalarını sağlayabilirlerdi.
 
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve exp_l0it


Üst Alt