Western Digital, Kişisel Bulut Depolama Disk'i Geliştirdi!

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Western Digital, Kişisel Bulut Depolama Disk'i Geliştirdi!
Dahili ve harici hard disk çözümleri ile tanınan ünlü disk üreticisi Western Digital oldukça ilginç bir işe imza attı. My Cloud (Benim Bulutum) adlı harici disk teknoloji dünyasının artık olmazsa olmazlarından biri haline dönüşen Cloud, yani Bulut teknolojisine dayanıyor. Farklı şirketlerden aylık ya da senelik ücretler ödenerek satın alınan bu hizmet, sanal mecrada (yurt dışındaki server'larda) istediğiniz bilgi ve dosyaları saklamanıza, istediğiniz yerden de ulaşmanıza olanak veriyor. WD'in yeni ürünü ise bunu çok daha ileri bir noktaya taşımış.

My Cloud, fotoğraf, sunum, mp3, video ve akla gelebilecek her türlü veriyi standart bir harici disk gibi saklayabiliyor. Ekstradan USB arayüzü ile bellek de eklenebilen ürün, özel uygulaması sayesinde dünyanın öbür ucundan, evinizdeki içeriğe ulaşmanızı sağlıyor.

Başka bir ülkede çektiğiniz fotoğraf ya da videoları anında ev ya da iş yerinizdeki My Cloud'a yükleyebiliyorsunuz. Belli dosyaları, belirlediğiniz kişilerin erişimine açabiliyor, hatta video streaming bile gerçekleştiriyorsunuz. Bulut teknolojisinde tam güvenlik isteyenler için üretilen cihaz PC ve Mac'ler ile tam uyumlu. My Cloud'un yurt dışı satış fiyatı ise 150 dolar olarak belirlenmiş.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 
0MG90

0MG90

Üye
Üyelik açtım bedava üyeliğe en fazla 25MB upload hakkı vermişler bence çok az ve kazık.
 


Üst Alt