Wenger'i Tanrı'ya benzetti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Wenger'i Tanrı'ya benzetti
Wenger'i Tanrı'ya benzetti

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in genç yıldızı Cesc Fabregas, menajeri Arsene Wenger'i kulübün Tanrı'sı olarak gördüğünü ifade etti.
The Sun'da yer alan haberde, Fabregas, 13 yıldır takımın başında bulunan Fransız teknik direktörün zamanının tamamını futbola ayırdığını, futbolu çok sevdiğini belirtti.
22 yaşındaki oyuncu, "Kimse özel ayrıcalıklara sahip değildir. Kaptan olmam bana ayrı bir sorumluluk yüklüyor. Bir menajerin her oyuncuyu %100 mutlu etmesi mümkün değildir. Wenger, sizin üst düzeye ulaştığınızı farkettiği zaman, daha iyi olmanız için size farklı tavsiyelerde bulunur. Daha güçlü olmanız için yardım eder. Takım arkadaşlarıma taraftara nasıl daha fazlasını izleteceğimizi anlatır. Wenger bizim göremediğimizi görür. Daha başarılı olmak için daha çok çalışmam gerektiğini biliyorum. 16 yaşından bu yana benim bu seviyeye gelmemde çok fazla destek oldu" dedi. Arsene Wenger'in Arsenal tarihindeki en başarılı teknik direktör olduğunu söyleyen İspanyol yıldız, tecrübeli hocanın Arsenal'e uzun süre hizmet edeceğini ve onun burada adeta bir Tanrı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt