wave 2 icin uygulama istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

klambery

Üye
    Konu Sahibi
wave 2 icin uygulama istiyorum
arkadaslar wave 2 icin eglenceli kulanisli photoshop video programi yardimci programlar tv. programlari haber programlari kisacasi wave 2 de kullanisli samsung apps tan indirebileceim ucrersiz programlar ariorum yardim edebilcek kisiler programin ismini we ne ise yaradigini burdan yazarlarsa cok sewinirim simdiden tesekkurler

klambery

Üye
    Konu Sahibi
yokmu yardm edicek kmse alt tarafı program adı soliceksiniz kullandıklarınızdan :D

StriqeR

StriqeR

Üye
SBP tw wireless aracılığıyla tv izlemene yardımcı olur pek türkçe kanal yok. Yok değil var ama az.

esbalat

esbalat

Üye
Üşenmeseniz birde 10 numara olucakta =) şu güzelim siteyi gezsen oooOooo ne oyunlar ne programlar bulur ve telefonun hiç bilmediğin özelliklerini öğrenirsin ;)

klambery

Üye
    Konu Sahibi
oyunlarda sorun yok 2tane dev arşiv war ama program sıkıntısı cok war :S adam yazmıs a program b program ama ne ise yarar ne is yapar yazmamıs kırık linki yapıstırmıs konuya bi daha bakmamıs gezdim bada os un altında 20 25 sayfa ilerledm program yok fazla kullananlarda 1 2 program bulurum belki die konu actm

cagdascc

Üye
ben msn programı arıyorum adam gıbı ama wave 2 de msn programı bulamadım arkadaslar yardımcı olursanız bu konuda sevinirim yeni aldım telefonu msn yok :@

silver021

silver021

Üye
Cagdas ebuddy yükle msne girebiliorsun bu sayede yada palringoyu güncelle en son sürümüne sonra tak girersin msne. dedigim iki programda ayriyetten facebook chati ortak kullanim olarak acabiliorsun. elinin altinda var zaten msn programlari birini indir kur yûkle. :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt