wave 2' de şans eseri keşif

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kakk

kakk

Üye
    Konu Sahibi
wave 2' de şans eseri keşif
mesajlarda ya da rehberde olduğunuzda kişinin ismini soldan sağa doğru sürüklediğinizde o kişiye 'yeni mesaj gönderme' açılıyor sağdan sola sürüklediğinizde o kişiyi 'arıyor'. daha önce paylaşıldımı bilmem, belkide sadece ben bilmiyodurum :)

----------Eklendi @ 22:23:57 ---------- Yazıldı @ 22:21:43 ----------

bu arada benim gibi kitapçığı okumayanlar belli olcak :d: :d:

• Beğen
Tepkiler: Revengeful ve nescafe656

selcuk19910

Üye
süpermiş kaptan eyvallah :aha:

silver021

silver021

Üye
Ben youtubeda izledigim bir video sayesinde bu özelligin var oldugunu aylar öncesinden keşfetmistim. evet güzel bir kisayol olusturmus adamlar lakin bunu bilmeme karsin pek kullandigim bi özellik deil bu.

ares_53

ares_53

Üye
hemde ilk paylaşılan bilgilerden :D sen bayaa geç farketmişsin :evet:

kakk

kakk

Üye
    Konu Sahibi
Ben youtubeda izledigim bir video sayesinde bu özelligin var oldugunu aylar öncesinden keşfetmistim. evet güzel bir kisayol olusturmus adamlar lakin bunu bilmeme karsin pek kullandigim bi özellik deil bu.

bende aramayı pek kullanmıyorum ama sms hoşuma gitmedi değil :)

----------Eklendi @ 00:11:35 ---------- Yazıldı @ 00:11:06 ----------

hemde ilk paylaşılan bilgilerden :D sen bayaa geç farketmişsin :evet:

napalım sağlık olsun :)

X-7

X-7

Üye
mesajlarda ya da rehberde olduğunuzda kişinin ismini soldan sağa doğru sürüklediğinizde o kişiye 'yeni mesaj gönderme' açılıyor sağdan sola sürüklediğinizde o kişiyi 'arıyor'. daha önce paylaşıldımı bilmem, belkide sadece ben bilmiyodurum :)

Yalnız değilsin bende kitapçığını okumadım :d: banada bir arkadaşım gösterdiğinde öğrenmiştim :heyo:

kadsamuy

Üye
sız nerede yasıyorsunuz yaa veya telefonu kullanmıyorsun telefonun neresıne dokunsanız baska ozellık cıkıyor benım en sevdıgım ozellık
kaydırrak aramak tuslara basmadan...

X-7

X-7

Üye
sız nerede yasıyorsunuz yaa veya telefonu kullanmıyorsun telefonun neresıne dokunsanız baska ozellık cıkıyor benım en sevdıgım ozellık
kaydırrak aramak tuslara basmadan...

Teli 2.el aldığım için kitapçığı yok :d:

furkant

furkant

Üye
Ben alıştım hep onu kullanıyorum, başka tel alınca ne yapacağım bakalım :ehe

burakburti

burakburti

Üye

aRKADAŞIM BÖLE ŞEYLERİ KONU AÇMAYALIM LUTFEN BUNLARI ARTIK AŞIN LÜTFEN AŞIN YAAAAAAA BUNU BİLMEYEN Mİ WAR

ares_53

ares_53

Üye
aRKADAŞIM BÖLE ŞEYLERİ KONU AÇMAYALIM LUTFEN BUNLARI ARTIK AŞIN LÜTFEN AŞIN YAAAAAAA BUNU BİLMEYEN Mİ WAR

yavaş ol kardeş..;) adam bilmeyen vardır diye gelmiş paylaşmış bizle.. bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.. isteyende istediği konuyu açar kasma kendini :evet:

kakk

kakk

Üye
    Konu Sahibi

sana zorla okutmadım ve ya zorla yorum yazdırmadım kardeş. bunu herkesin bildiğini bana ispatlarsan haklısın :naughty:

cezalper

cezalper

Üye
ohooo ben daha telefonu almadan once bile biliyodum :D (Furkant sağ olsun gosterdi ) :D :D

merdo85

merdo85

Üye
paylaşımlara yapılan eleştiriler sanki küçük düşürme çabası gibi.tamam bende bunu biliyodum ama sağolsun arkadaş paylaşmış.eleştireceksek de karşıdakine saygı duyarak eleştirelim :bigstar:

illegend66

illegend66

Üye
kullanım klavuzunda da yazıyor bu özellik

didyou

Üye
Bu bayadır var.Ayrıca Müzikler kısmında Albümler'e girdiğiniz zaman sola doğru kaydırma yaptığınızda o albümdeki tüm parçaları çalar.

• Beğen
Tepkiler: ares_53

slayer_cool2002

Üye
hacııı süper yaa saol

illegend66

illegend66

Üye
bak bunu bilmiyordum güzelmiş:oke:

cellmanbash

cellmanbash

Üye
bende tesadüf ederi öğrenmiştim... zaten çoğu şeyi öyle öğrendim. :D

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt