w995 birkaç soruma cevap ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gfb3434

Üye
    Konu Sahibi
w995 birkaç soruma cevap ??
Öncelikle telefon terimleriyle pek ilgim yok :islik
*Lighteffect
*Splash
*Camdriver
*Elf
*Patch
bunları açıklayabilcek varmı :)

ve de

ses yükseltme hoparlere herhangi bi zarar verir mi ?

:zong: şimdiden teşekkürler

wrghasmtr

wrghasmtr

Üye
w810i kullanmış biri olarak cevap vereyim:

- Camdriver: Cep telefonları da bilgisayarlar gibi donanımları çalıştırırken sürücüye ihtiyaç duyar.Camdriver bu sürücülerde oynama yaparak kameranın daha iyi çekmesini sağlayan yamalardır (ben denedim ama pek fark göremedim)
- Patch: Bu işlem ile telefonunda olmayan özellikleri ekleyebilirsin.Mesela benim w810i şarjda iken kızılötesi ışığını yakıyor,kulaklıksız radyo açıyor,kulaklığı çekinde walkmani durduruyordu vs.
- Ses yükseltme: Bazı acoustic yamalar cihazın hoparlörünü zorlayabilir.Bunu zaten cızırtı çıkarmasından anlarsınız,haliyle hoparlöre fazla yük bindirir.Ancak kulaklıkla müzik dinliyorsan kesinlikle ama kesinlike yap.

Diğerleri hakkında bilgim yok.

gfb3434

Üye
    Konu Sahibi
tamam sağolasın benimde önceki 810 du ama ondada hiç böyle şeyler yapmamıştım :D

ouzqan

ouzqan

Üye
hepsini açıklayayım

*Lighteffect: telefonun ışık efektini değiştirir telefon çalarken falan tuş ışıkları yanıp sönme gibi özellikler ekler
*Splash telefonun açılış taki sony ericsson resimini dir.
*Camdriver daha net fotoğraf çekmek için editlenmiş dosya
*Elf telefona eksta özellikler kazandırmak için örneğin rar ve zip dosyalarını açma
*Patch telefona elf gibi yeni özellikler ekler ve bazı gereksiz şeyleri kaldırır

ve de

ses yükseltme hoparlere herhangi bi zarar verir mi ?

3 senedir sony ericssonun kullanmadığım telefonu kalmadı nerdeyse :D şimdiye kadar bi zorlama olmadı sadece daha çok şarj yedi. o da normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt